22 Aralık 2019 Pazar

Yeni Yıl Planı İçin Fikre İhtiyacınız Varsa Jimin'in 2020 Planına Göz Atın

“Gelecek yıl için hedefim mevcut durumumu muhafaza etmek/devamlılığı Sağlamak…”


2020 Season’s Greetings'de BTS üyeleri sırayla yeni yıl için planlarını paylaştı. Ve çoğunun yeni yıl kararı değişim umudunu taşırken….
Jimin'in 2020 için üstün ferasetli hedefi ARMY'leri derinden etkiledi. “Yeni şeyler denemek için kendimize meydan okumak güzel, fakat şu anda sahip olduklarımızı korumak da bir o kadar önemli” dedi.

Ve şunu da ekledi “Gelecek yıl için hedefim - sizinle ve hayranlarımızla paylaştığım her şeyi - aynen devam ettirmek ve korumak.”

Ve ARMY'ler “hayranlarımızla paylaştığımız her şey” in ne demek olduğunu çok iyi biliyor, bunun anlamı kopmaz bağ. Jimin, yıllar boyunca rakipsiz, eşsiz bir sanatçı haline geldi, ARMY'ler onu destekledi. Buna karşılık Jimin, ARMY'lerin bitmeyen sevgisine ve desteğine olan minnettarlığını her zaman dile getirdi. Jimin'in bu değerli ilişkiyi “korumak” istemesi çok mantıklı. ARMY'ler de sadece aynı şeyi dileyebilir!

Bu nedenle, yeni yıl için kararınızda ilhama ihtiyacınız varsa, Jimin’in yaklaşımını deneyin. Belki 2019 size neşe getirdi - ve 2020'de de bu yolda devam etmek için çalışabilirsiniz!


© Koreaboo 2019 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder