22 Aralık 2019 Pazar

Jimin'in doğum günü için kullanılan #HappyBirthdayJimin hashtag'i GDT'nin (Get Day Trend) 2019'un dünya çapında en çok kullanılan hashtag'lerini sıraladığı listede 43. sırada yer aldı



GDT veya Get Day Trend, Twitter kullanıcılarının Twitter trend konularıyla ilgili bilgileri izlemelerine yardımcı olan, Twitter verilerinin depolandığı ve analiz edildiği bir web sitedir.
"Twitter gündemin İmparatoru" ve "Twitter'da Nam Salan Adam" olarak bilinen Jimin yeni bir rekora daha imza attı.
#HappyBirthdayJimin hashtagi dünya çapında en çok kullanılan hashtag'ler arasında 43. sırada yer aldı. BTS listeye hakim olurken Jimin'in hashtag'i üyeler arasında sıralaması en yüksek olarak kayıtlara geçti. 63 ülkenin 62'sinde gündeme girdiği ve dünya çapında 1.9 milyon etkileşim aldığı kaydedildi.





Kore'de ise doğum günü ile ilgili hashtag'lerin sıralaması şu şekildeydi;


32. #HappyBirthdayJimin

58. #HappyJIMINDay

72. #지민생일ㅊㅋ (Doğum günün kutlu olsun Jimin)

98. #지민이와_우리의_영원한약속 (Jimin bizim ebedî sözümüz)



Türkiye'de ise 30. sırada yer aldı.




13 Ekim'de Jimin'in dünya gündeminin 20 konusu birden işgal edip rekor kırdı. Bunu başaran ilk ve tek kişi olarak tarihe geçti.




Twitter resmî hesabı da "Twitter'da Nam Salan Adam" olan Jimin'e dikkat çekerek bunun büyük bir onur olduğunu ifade etti.




Yetenekleri ve etkisi ile herkesin dikkatini çeken Jimin, 12 ay boyunca marka itibar sıralamasında birinci oldu ve Gallup tarafından yapılan oylamada iki yıl üst üste halkın birinci tercihi olarak en popüler idol olduğunu kanıtladı. Jimin dünya çalında IT boy ve ulusun değerli hazinesi.









kaynak: Allkpop

1 yorum:

  1. Hak etti. Her bir ödülü, her bir unvanı, tüm o güzel lakaplar ve sevgiyi hak etti.

    YanıtlaSil