17 Aralık 2019 Salı

BTS'ten Jimin'in Çin hayran kulübü @ JIMINBAR_CHINA, bir yardım projesi için Kore Lösemili Çocuklar Vakfı ile iş birliği yapacağını açıkladı!



Her seferinde düzenlediği beklentilerin ötesinde geçen etkinlikleri ile bilinen JIMINBAR_CHINA, yıl sonunda bir yardım projesi için Kore Lösemili Çocuklar Vakfı ile iş birliği yapacağını açıkladı!


Proje Seul metro 1- 4 hattında toplam 827 monitörde gösterilecek olan reklam desteği şeklinde yapılacak. Reklam 13 Aralık 2019'dan 1 Ocak 2020'ye kadar gösterilebilecek.

Bildiğimiz gibi, Lösemi, kan veya kemik iliği kanseridir. Birçok lösemi türü olmasına rağmen, bazıları çocuklarda daha sık görülür.

Kore Lösemili Çocuklar Vakfı, kanserli çocukların tıbbi tedavi görüp topluma sağlıklı bir şekilde geri dönebilmeleri için
sosyal hizmetler sağlıyor. Vâkıf, çeşitli profesyonel destek hizmetleriyle kanserli çocuklar ve ailelerinin umut ve sağlık bulmaları için ellerinden gelenin en iyisini yapmayı amaçlamaktadırlar. 



Kore Lösemili Çocuklar Vakfı, devlet desteği olmadan bireylerden ve şirketlerden gelen bağış yoluyla yönetilmektedir. Ayrıca kanserli çocukları ve ailelerini desteklemek için çeşitli bağış toplama faaliyetleri yürütmektedirler.


JIMINBAR_CHINA'nın yardım projesinin posterine göz atın~ 


Twitter hesaplarına proje tanıtımı ile ilgili bir video yüklediler. Göz atmak için tıklayın~ 




JIMINBAR_CHINA, Jimin'e olan sevgi ve desteğini göstermek için böyle önemli bir etkinliği organize ederek gerçekten beklentilerin çok ötesine geçti aynı zamanda farkındalık yaratarak ihtiyacı sahiplerine yardım elini uzattı. 

Sizde Kore Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışta bulunmak isterseniz resmi web sitelerini buradan ziyaret edilebilirsiniz. 

https://www.kclf.org/en/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder