8 Aralık 2019 Pazar

Olağanüstü ve estetik dans yeteneği: BTS'ten Jimin 2019 MMA'da efsanevi bir dans gösterisi daha sundu ve dünya çapında gündem oldu!



Jimin geçen yıl, Melon Müzik Ödülleri'nde gerçekleştirdiği efsanevi yelpaze dansı ile tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Bu yılki Melon Müzik Ödülleri'nde bir başka efsanevi dans performansı ile geri döndü. ve bir kez daha tüm dünyanın dikkatini çekti. BTS'in ana dansçısı lider vokalisti Jimin beyazlar içinde muhteşem güzellikte modern dans becerilerini sergiledi.




Jimin'in 2019 Melon Müzik Ödülleri'ndeki performansına göz atın.

https://youtu.be/8D7Wnnow2kQ

BTS Jimin kırmızı halıda göründüğü anda, netizenler arasında dikkat çeken konu başlıklarından biri haline geldi ve görselliği ve performansı ile bir çok ülkede gündem oldu. Solo dansını sergilediğinde, bir çok anahtar kelime ile Twitter'da dünya gündemine girdi. Jimin sadece Twitter’da değil, Çin’in en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Weibo’da da trend oldu.

(Cr to @SuperStarJimin, @PJM_data and @TEAM_MOCHI_)


(Cr to @TEAM_MOCHI_)


(Cr to SuperStar_Jimin)


Ödül töreni biter bitmez, Jimin Twitter'a bir selca yükledi ve tüm dünyadaki hayranlarına minnettarlığını dile getirdi. BTS bu yıl başka bir büyük başarı daha kazandı. Tebrik ediyoruz.

Çevirisi; 
[301119] #JiminTwitter 

"Bu ödülü size (sizin bize verdiklerinize karşılık) tekrar geri takdim edebildiğimiz için çok mutluyum. Tüm kalbimle teşekkür ederim. Bizi izlemeye gelen tüm Army'lere çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum. Dikkatlice evinize dönün!''

#ArmymizÖdülKazandı

Jimin, "trending emperor" ve "trending fairy" (gündemin Imparatoru, gündem olan Peri) isimlerinin hakkını veriyor. Twitter'a selca yükledikten sonra "우리 지민" (Jimin'imiz) Kore gündemine girdi. Aynı zamanda hakkını verdiği bir diğer ismi "recruiting fairy" (tesiri altına alan peri) Weibo'da etkisini gösterdi. Jimin sadece yerel halkın değil uluslararası ünlülerin de dikkatini çekiyor.



Her yıl, ister ödül töreni gösterileri sırasında olsun ister konserler sırasında, Jimin dünyaya ne kadar muhteşem bir sanatçı olduğunu gösteriyor. Hem şarkı hem de dans konusunda inanılmaz yetenekli olan BTS Jimin gerçekten parlamak için doğmuş. O gerçekten de yetenekli bir idol. Yetenekleriyle, Kore'de sürekli olarak idoller arasında birici sırada neden yer aldığı sorusunu soramaya gerek yok!!

Kaynak: AllKpop http://bit.ly/2DUpYPZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder