18 Aralık 2019 Çarşamba

Muhabirler Jimin Hakkındaki Samimi Düşüncelerini Açıkladı


Grubun lider vokalisti ve ana dansçısı olarak bilinen Jimin'in güzel sesi nedeniyle şarkıların bir çok kısmında yüksek notaları vardır.

Jimin'in “Blood, Sweat, Tears” şarkısındaki intro bölümü hayranlarından çok fazla övgü alınca Jimin'e “Intro Craftsman” (giriş bölümlerinin ustası) unvanı verildi.

Muhabir Kang Nae Ri, Jimin'in ana vokal olmamasına rağmen, şarkılarda çok fazla yüksek nota aldığından bahsederek bu konuda çok iyi olduğunu söyledi. 








"Jimin, BTS grubunun bir üyesi ve gerçek ismi Park Jimin. 1995 Busan doğumlu, 24 yaşında. Rain'in sahnesini izledikten sonra şarkıcı olmaya karar verdi. Busan Sanat Lisesi'ne sınıf birincisi olarak girdiği öğrenildiğinde olay oldu. Jimin grubunda ana dansçı ve lider vokal pozisyonu üstleniyor. Farklı renkteki güzel, tatlı sesi ve kusursuz yüksek notlarından dolayı BTS’te bir çok şarkının yüksek notalarından sorumlu. "Blood,Sweat&Tears" şarkısında Jimin, şarkının intro bölümünden sorumluydu ve daha sonra "Master of intro" lakabını aldı. (Giriş bölümlerinin ustası) Ana vokal olmamasına rağmen aldığı bir çok yüksek notanın hakkını verdi. Sanırım grubun lideri de dahil olmak üzere üyeler Jimin'in vokal yeteneğine büyük övgüde bulundular ve bu yüzden Jimin bunun üstesinden gelebildi. Kendine has karakteristik (ses tınısı) ona ana vokal kadar önem kazandırıyor."

Muhabir Park Hyun Min, vokalinin çok iyi olmasının yanı sıra dansının da mükemmel olduğunu söyledi. Dans geçmişinin ve doğuştan gelen yeteneği sayesinde grupta güçlü bir dansçı olarak yükseldiğini vurguladı. Hem dansta hem de şarkı söylemede iyi olduğundan ikisi arasında seçim yapanın zor olduğunu iki konuda da eşi benzeri olmadığından bahsetti. 




"Sesi güzel olduğu kadar dansı da muhteşem. Herkes dansta mükemmel olduğunu söylüyor ve geçmişe bakarsanız, bunda 2 yıl boyunca modern dans alanında eğitim görerek dans çizgisini oluşturmasının etkisi olduğunu görebilirsiniz. Dansıyla gerçekten geniş bir hayranlık elde eden bir üye. Her iki alanda da tatmin olmak kolay değil (şarkı söyleme ve dansı konusunda hangisin iyi olduğunu seçmek zor)."

Muhabir Ji Seung Hoon, Jimin'in DNA' şarkısının son bölümünde neredeyse eliyle kamerayı yakaladığı bölümdeki karizmasını ve kendinden emin duruşunu övdü. 





"BTS'in DNA müzik videosunu izlediyseniz Jimin'in sonunda yüzünde farklı bir ifade ile elini uzatıp geri çektiği bir sahnesi var (tamamen havalı görünüyor)."


Muhabir Kang Nae Ri, 2018 MMA’da BTS’in olağan güçlü ve enerjik tarzından farklı bir yönünü göstererek geleneksel danslarına şaşırdığını ifade etti.





"Yelpaze dansı sergiledi. Önceden BTS’in genellikle sadece güçlü, çok erkeksi hip hop performanslar sergilediğini düşünürdüm. Ancak Jimin Asya'ya özgü cazibeyi, kendine has dans çizgisi ile gösterdi. Yelpaze dansından etkilenen sadece ben değilim dünyadaki bir çok insanı büyüledi. Bu yüzden, bu güzel performans için takdir plaketi alması yerinde olan bir değerlendirmeydi. Söz konusu dans olunca Jimin doğuştan yetenekli."

Jimin'in kişiliği ile ilgili olarak, muhabirler Jimin'i basın toplantıları ve resmi etkinlikler sırasında çok nazik ve saygılı buluyorlar. Ancak, sahneye çıktığında, tamamen farklı bir karaktere dönüşerek, onlara röportaj yaptıkları kişinin aynı kişi olup olmadığına dair sorgulamalarına neden oluyor.  




Muhabir Kang Nae Ri: "Basın toplantısında çok kibar ve sakin (sessiz) olduğunu hissettim, ancak sahneye çıktığında tamamen değişti ve enerjisi patlıyordu. Konuşurken, sakince konuşuyor ama sahneye çıktığında çıktığında bu daha önce gördüğüm Jimin mi? oluyor insan. Sanırım sizi böyle hissettirmek onun cazibesi."

Muhabir Park Hyun Min: "Jimin sahnede karizmatik oluşu ile bilinir, ancak gerçek hayatta çok yumuşak kalpli, MCountdown'da ilk kazandıkları sahneden sonra yalnız ağladığı bir an vardı, bunu gerçekten gösterdi. Üyeler yanındayken gerçekten kibarlığını hissedebiliyorum. O maknae değil (en genç) ama maknae'ymiş gibi bir his veriyor."

Muhabirler aynı zamanda Jimin'in gerçekten kalbinde bir çocuk olduğu ve bazen olmasa da grubun en genç üyesi gibi göründüğü konusunda hemfikirler.

Muhabirler Jimin için de birkaç mesaj da bıraktılar. Sağlığına dikkat etmesini ve sadece BTS tarafından yapılabilecek muhteşem dansları dünyaya göstermeye devam etmelerini dilediler.






Muhabirlerle yapılan röportajın tamamını izlemek için tıklayınız 





Kaynak : © Koreaboo , Twitter @ __jim_in

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder