28 Aralık 2019 Cumartesi

Jimin'in hayranları Promise'in 1.yıl dönümünü kutlamak için Kore Lösemili Çocuklar Vakfı'na 10,130,000 Won bağışta bulundu!


Promise Jimin'in tüm dünyadaki hayranlarına bir hediyesiydi. Şarkı 31 Aralık 2018'de yayınladı. Promise'in 1. yıl dönümünü kutlamak için ALL FOR JIMIN olarak bilinen bir grup hayran Kore Lösemili Çocuklar Vakfı'na 10,130,000 ($8,726) bağışta bulundu.
Bu bağış ile Kore'deki çocukların tedavi görmelerine yardımcı olmayı amaçladılar. ALL FOR JIMIN: "Melekler kadar masum çocukların mutlu, ılık bahar günleri için desteğimizi gösteriyoruz."Bu harika haber, Kore Lösemili Çocuklar Vakfı'nın resmi Twitter hesaplarında paylaşıldı.

Promise rekorlara imza atan başarılarıyla biliniyor. SoundCloud'da en iyi 24 saat çıkışını gerçekleştirerek Drake'in rekoru kırdı. SoundCloud'un tüm zamanların en çok stream edilen şarkıları arasında 5.sıraya yükselen Promise ile Jimin bunu başaran ilk ve tek Koreli solist oldu. Promise listede ballad türündeki tek şarkı. Yakın zamanda SoundCloud'un 'Buzziest Drop'i olarak taçlandırıldı. Şuanda 197M dinlenmeye ulaştı hayranlar 200M streame ulaştırmayı amaçlıyorlar. 


Promise'i dinlemek için tıklayın 


Hayranlar Jimin'in kalbinin güzelliğinden esinlenerek, ihtiyacı olanlara sevgi ve desteklerini gösteriyorlar.

Kaynak : AllKpop

http://naver.me/xiABZgIB

http://naver.me/FjMaHTia

http://naver.me/5cK6UbcJ

http://naver.me/IF6qu6rE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder