29 Aralık 2019 Pazar

Jimin 'ÜÇLÜ TAÇ' Ünvanının Sahibi Oldu


Jimin, erkek grup üyeleri bireysel marka itibar sıralamasında, Gallup Kore'nin tercih edilen idol anketinde ve erkek-kadın 100 idol için açıklanan bireysel marka itibar sıralamasında birinci sırada yer alarak 'ÜÇLÜ TAÇ'ı kaptı.

BTS'in ana dansçısı lider vokali Jimin, tüm erkek grup üyeleri bireysel marka itibar sıralamasında 12 ay üst üste #1, erkek-kadın 100 idol için açıklanan bireysel marka itibar sıralamasında 8 ay boyunca (sıralamanın yapıldığı tüm aylar) #1. olmasının yanı sıra Gallup Kore'nin idol tercihi anketinde 2 yıl üst üste #1.olarak üçlü taç elde etti.

Jimin 2019'da erkek grup üyeleri için açıklanan bireysel marka itibar sıralamasında 12 ay üst üste birinci oldu. 

Gallup Kore'nin en çok tercih edilen idol anketinde 2 yıl üst üste birinci oldu.

100 idol için açıklanan bireysel marka itibar sıralamasında 8 ay boyunca birinci oldu 
(araştırma Ocak, Haziran, Temmuz ve Ağustos'ta yapılmadı)


Tebrikler Jimin! 🎉💜 Seninle gurur duyuyoruz.

28 Aralık 2019 Cumartesi

Jimin'in hayranları Promise'in 1.yıl dönümünü kutlamak için Kore Lösemili Çocuklar Vakfı'na 10,130,000 Won bağışta bulundu!


Promise Jimin'in tüm dünyadaki hayranlarına bir hediyesiydi. Şarkı 31 Aralık 2018'de yayınladı. Promise'in 1. yıl dönümünü kutlamak için ALL FOR JIMIN olarak bilinen bir grup hayran Kore Lösemili Çocuklar Vakfı'na 10,130,000 ($8,726) bağışta bulundu.
Bu bağış ile Kore'deki çocukların tedavi görmelerine yardımcı olmayı amaçladılar. ALL FOR JIMIN: "Melekler kadar masum çocukların mutlu, ılık bahar günleri için desteğimizi gösteriyoruz."Bu harika haber, Kore Lösemili Çocuklar Vakfı'nın resmi Twitter hesaplarında paylaşıldı.

Promise rekorlara imza atan başarılarıyla biliniyor. SoundCloud'da en iyi 24 saat çıkışını gerçekleştirerek Drake'in rekoru kırdı. SoundCloud'un tüm zamanların en çok stream edilen şarkıları arasında 5.sıraya yükselen Promise ile Jimin bunu başaran ilk ve tek Koreli solist oldu. Promise listede ballad türündeki tek şarkı. Yakın zamanda SoundCloud'un 'Buzziest Drop'i olarak taçlandırıldı. Şuanda 197M dinlenmeye ulaştı hayranlar 200M streame ulaştırmayı amaçlıyorlar. 


Promise'i dinlemek için tıklayın 


Hayranlar Jimin'in kalbinin güzelliğinden esinlenerek, ihtiyacı olanlara sevgi ve desteklerini gösteriyorlar.

Kaynak : AllKpop

http://naver.me/xiABZgIB

http://naver.me/FjMaHTia

http://naver.me/5cK6UbcJ

http://naver.me/IF6qu6rE

26 Aralık 2019 Perşembe

Jimin'in 3 solo şarkısı Spotify'da toplamda 225 milyon streame ulaştı: Jimin bunu başaran 2. Koreli sanatçı!


Jimin'in Spotify'da kendi adı altında 3 şarkısı bulunmakta: Wings albümünden Lie, Love Yourself Her albümünden Serendipty ve Serendipity Full Length Edition. 50M streami geçen bu 3 şarkısıyla Jimin Koreli bir sanatçı olarak bir ilki gerçekleştirmişti. Daha sonra 60M streame ulaşmasıyla da kendi rekorunu kırmıştı. 
2019 Aralık bugün itibari ile Jimin'in 3 solo şarkısı toplamda 225 milyon streame ulaştı:
Lie 89.7M, Intro: Serendipity 68.6, Serendipity Full Length Edition 67M.
Jimin, PSY'den sonra 5'ten az solo şarkıyla bu sayıda streme ulaşan ikinci Koreli sanatçı oldu. Jimin bunu sadece üç solo şarkıyla gerçekleştirerek bir kez daha dijital bir canavar olduğunu kanıtladı.

Jimin’in Lie, Into: Serendipity ve Serendipity Full Length Edition şarkıları sırasıyla en çok stream edilen 6,7, ve 8. korece solo şarkılar. Intro Serendipity BTS'in 50M streame ulaşan ilk şarkısı. (9 Eylül 2018) ve Lie bunu başaran 2. şarkı (30 Eylül 2018). Lie aynı zamanda BTS'in 60M (Ocak 2019) ve 70M (Mayıs 2019) streame ulaşan ilk şarkısı.
Lie ve Intro: Serendipity ile Jimin, 2 solo şarkısı 50M streame ulaşan ve daha sonra Nisan 2019'da 60M streame ulaşan ilk Koreli sanatçı olmuştu. 

Jimin'in başka bir solo şarkıya sahip olduğunu belirtelim. Promise SoundCloud platformunda tüm zamanların en çok stream edilen şarkı 5.şarkısı olarak yer alıyor. Promise aynı zamanda 24 saat içinde en çok stream edilen şarkı rekorunu elinde bulunduruyor. Şarkı bir yıl içerisinde 197M streame ulaştı. Bu durum Jimin'in şarkılarının hepsinin rekor kıran ve rekor rakamlara ulaşan şarkılar olduğunu aynı zamanda hayranlar tarafından çok sevildiğini gösteriyor. 

22 Aralık 2019 Pazar

Yeni Yıl Planı İçin Fikre İhtiyacınız Varsa Jimin'in 2020 Planına Göz Atın

“Gelecek yıl için hedefim mevcut durumumu muhafaza etmek/devamlılığı Sağlamak…”


2020 Season’s Greetings'de BTS üyeleri sırayla yeni yıl için planlarını paylaştı. Ve çoğunun yeni yıl kararı değişim umudunu taşırken….
Jimin'in 2020 için üstün ferasetli hedefi ARMY'leri derinden etkiledi. “Yeni şeyler denemek için kendimize meydan okumak güzel, fakat şu anda sahip olduklarımızı korumak da bir o kadar önemli” dedi.

Ve şunu da ekledi “Gelecek yıl için hedefim - sizinle ve hayranlarımızla paylaştığım her şeyi - aynen devam ettirmek ve korumak.”

Ve ARMY'ler “hayranlarımızla paylaştığımız her şey” in ne demek olduğunu çok iyi biliyor, bunun anlamı kopmaz bağ. Jimin, yıllar boyunca rakipsiz, eşsiz bir sanatçı haline geldi, ARMY'ler onu destekledi. Buna karşılık Jimin, ARMY'lerin bitmeyen sevgisine ve desteğine olan minnettarlığını her zaman dile getirdi. Jimin'in bu değerli ilişkiyi “korumak” istemesi çok mantıklı. ARMY'ler de sadece aynı şeyi dileyebilir!

Bu nedenle, yeni yıl için kararınızda ilhama ihtiyacınız varsa, Jimin’in yaklaşımını deneyin. Belki 2019 size neşe getirdi - ve 2020'de de bu yolda devam etmek için çalışabilirsiniz!


© Koreaboo 2019 

Jimin'in doğum günü için kullanılan #HappyBirthdayJimin hashtag'i GDT'nin (Get Day Trend) 2019'un dünya çapında en çok kullanılan hashtag'lerini sıraladığı listede 43. sırada yer aldı



GDT veya Get Day Trend, Twitter kullanıcılarının Twitter trend konularıyla ilgili bilgileri izlemelerine yardımcı olan, Twitter verilerinin depolandığı ve analiz edildiği bir web sitedir.
"Twitter gündemin İmparatoru" ve "Twitter'da Nam Salan Adam" olarak bilinen Jimin yeni bir rekora daha imza attı.
#HappyBirthdayJimin hashtagi dünya çapında en çok kullanılan hashtag'ler arasında 43. sırada yer aldı. BTS listeye hakim olurken Jimin'in hashtag'i üyeler arasında sıralaması en yüksek olarak kayıtlara geçti. 63 ülkenin 62'sinde gündeme girdiği ve dünya çapında 1.9 milyon etkileşim aldığı kaydedildi.





Kore'de ise doğum günü ile ilgili hashtag'lerin sıralaması şu şekildeydi;


32. #HappyBirthdayJimin

58. #HappyJIMINDay

72. #지민생일ㅊㅋ (Doğum günün kutlu olsun Jimin)

98. #지민이와_우리의_영원한약속 (Jimin bizim ebedî sözümüz)



Türkiye'de ise 30. sırada yer aldı.




13 Ekim'de Jimin'in dünya gündeminin 20 konusu birden işgal edip rekor kırdı. Bunu başaran ilk ve tek kişi olarak tarihe geçti.




Twitter resmî hesabı da "Twitter'da Nam Salan Adam" olan Jimin'e dikkat çekerek bunun büyük bir onur olduğunu ifade etti.




Yetenekleri ve etkisi ile herkesin dikkatini çeken Jimin, 12 ay boyunca marka itibar sıralamasında birinci oldu ve Gallup tarafından yapılan oylamada iki yıl üst üste halkın birinci tercihi olarak en popüler idol olduğunu kanıtladı. Jimin dünya çalında IT boy ve ulusun değerli hazinesi.









kaynak: Allkpop

19 Aralık 2019 Perşembe

2019'un En Çok Tercih Edilen Idolü Jimin


Kore Gallup enstitüsü (halkoyu araştırması) tarafından yapılan araştırmaya göre 2019'un en çok tercih edilen idolu seçilen Jimin 2 yıldır üst üste birincilik elde etti!

Tüketici eğilimleri üzerine analiz ve araştırma yapan bir kuruluş olan Gallup, Koreli halkın katılımıyla 2019 yılında hangi sanatçıların dikkat çektiğini bulmak için birçok anket düzenledi. Gallup, Kore'de amacına uygun, güvenilir bir yıllık ankettir. Ayrıca başkanlık seçimleri anketi için Gallup'u kullanıyorlar.

Jimin 2019'un tercih edilen idolu listesinde 1. sırada yer aldı. Ankete katılan 13-18 ve 19-29 yaş aralığındaki kadınların #1. tercihi olurken, 13-18 yaş aralığındaki erkeklerin #1, 19-29 yaş aralığındaki erkeklerin ise #2. tercih ettikleri idol oldu. Genel anlamda ise 19-29 yaş aralığındaki katılımcıların %19.1'i #1. sırada Jimin'i tercih ettiler/istediler.



Jimin'in 2018 yılında da Gallup anketinde birinci sırada yer alması ayrıca önem arz eden bir konu. Geçen sene 13-29 yaş aralığındaki katılımcıların %12.8'i Jimin'i seçmişti. Geçen yıldan bu yana Jimin'i seçen katılımcılar % 6,3 oranında önemli bir artış kaydetmiş. Park Jimin, Gallup (2018 ve 2019'da) araştırmasına göre En Çok Tercih Edilen ilk erkek Idol'dür. 2016 yılında 14, 2017'de 7, geçen yıl 1. ve hayır bu yıl da 1. sırada yer aldı. Jimin, 2016'dan beri BTS üyeleri arasında en yüksek sıradaydı. Ayrıca üst üste iki yıl boyunca birinci olan TEK idoldür. Bu durum sürekli marka itibarında birinci olmasıyla bilinen Jimin’in tutarlı etkisini ve popülerliğini gözler önüne seriyor. 
Kaynak: Allkpop

18 Aralık 2019 Çarşamba

Muhabirler Jimin Hakkındaki Samimi Düşüncelerini Açıkladı


Grubun lider vokalisti ve ana dansçısı olarak bilinen Jimin'in güzel sesi nedeniyle şarkıların bir çok kısmında yüksek notaları vardır.

Jimin'in “Blood, Sweat, Tears” şarkısındaki intro bölümü hayranlarından çok fazla övgü alınca Jimin'e “Intro Craftsman” (giriş bölümlerinin ustası) unvanı verildi.

Muhabir Kang Nae Ri, Jimin'in ana vokal olmamasına rağmen, şarkılarda çok fazla yüksek nota aldığından bahsederek bu konuda çok iyi olduğunu söyledi. 








"Jimin, BTS grubunun bir üyesi ve gerçek ismi Park Jimin. 1995 Busan doğumlu, 24 yaşında. Rain'in sahnesini izledikten sonra şarkıcı olmaya karar verdi. Busan Sanat Lisesi'ne sınıf birincisi olarak girdiği öğrenildiğinde olay oldu. Jimin grubunda ana dansçı ve lider vokal pozisyonu üstleniyor. Farklı renkteki güzel, tatlı sesi ve kusursuz yüksek notlarından dolayı BTS’te bir çok şarkının yüksek notalarından sorumlu. "Blood,Sweat&Tears" şarkısında Jimin, şarkının intro bölümünden sorumluydu ve daha sonra "Master of intro" lakabını aldı. (Giriş bölümlerinin ustası) Ana vokal olmamasına rağmen aldığı bir çok yüksek notanın hakkını verdi. Sanırım grubun lideri de dahil olmak üzere üyeler Jimin'in vokal yeteneğine büyük övgüde bulundular ve bu yüzden Jimin bunun üstesinden gelebildi. Kendine has karakteristik (ses tınısı) ona ana vokal kadar önem kazandırıyor."

Muhabir Park Hyun Min, vokalinin çok iyi olmasının yanı sıra dansının da mükemmel olduğunu söyledi. Dans geçmişinin ve doğuştan gelen yeteneği sayesinde grupta güçlü bir dansçı olarak yükseldiğini vurguladı. Hem dansta hem de şarkı söylemede iyi olduğundan ikisi arasında seçim yapanın zor olduğunu iki konuda da eşi benzeri olmadığından bahsetti. 




"Sesi güzel olduğu kadar dansı da muhteşem. Herkes dansta mükemmel olduğunu söylüyor ve geçmişe bakarsanız, bunda 2 yıl boyunca modern dans alanında eğitim görerek dans çizgisini oluşturmasının etkisi olduğunu görebilirsiniz. Dansıyla gerçekten geniş bir hayranlık elde eden bir üye. Her iki alanda da tatmin olmak kolay değil (şarkı söyleme ve dansı konusunda hangisin iyi olduğunu seçmek zor)."

Muhabir Ji Seung Hoon, Jimin'in DNA' şarkısının son bölümünde neredeyse eliyle kamerayı yakaladığı bölümdeki karizmasını ve kendinden emin duruşunu övdü. 





"BTS'in DNA müzik videosunu izlediyseniz Jimin'in sonunda yüzünde farklı bir ifade ile elini uzatıp geri çektiği bir sahnesi var (tamamen havalı görünüyor)."


Muhabir Kang Nae Ri, 2018 MMA’da BTS’in olağan güçlü ve enerjik tarzından farklı bir yönünü göstererek geleneksel danslarına şaşırdığını ifade etti.





"Yelpaze dansı sergiledi. Önceden BTS’in genellikle sadece güçlü, çok erkeksi hip hop performanslar sergilediğini düşünürdüm. Ancak Jimin Asya'ya özgü cazibeyi, kendine has dans çizgisi ile gösterdi. Yelpaze dansından etkilenen sadece ben değilim dünyadaki bir çok insanı büyüledi. Bu yüzden, bu güzel performans için takdir plaketi alması yerinde olan bir değerlendirmeydi. Söz konusu dans olunca Jimin doğuştan yetenekli."

Jimin'in kişiliği ile ilgili olarak, muhabirler Jimin'i basın toplantıları ve resmi etkinlikler sırasında çok nazik ve saygılı buluyorlar. Ancak, sahneye çıktığında, tamamen farklı bir karaktere dönüşerek, onlara röportaj yaptıkları kişinin aynı kişi olup olmadığına dair sorgulamalarına neden oluyor.  




Muhabir Kang Nae Ri: "Basın toplantısında çok kibar ve sakin (sessiz) olduğunu hissettim, ancak sahneye çıktığında tamamen değişti ve enerjisi patlıyordu. Konuşurken, sakince konuşuyor ama sahneye çıktığında çıktığında bu daha önce gördüğüm Jimin mi? oluyor insan. Sanırım sizi böyle hissettirmek onun cazibesi."

Muhabir Park Hyun Min: "Jimin sahnede karizmatik oluşu ile bilinir, ancak gerçek hayatta çok yumuşak kalpli, MCountdown'da ilk kazandıkları sahneden sonra yalnız ağladığı bir an vardı, bunu gerçekten gösterdi. Üyeler yanındayken gerçekten kibarlığını hissedebiliyorum. O maknae değil (en genç) ama maknae'ymiş gibi bir his veriyor."

Muhabirler aynı zamanda Jimin'in gerçekten kalbinde bir çocuk olduğu ve bazen olmasa da grubun en genç üyesi gibi göründüğü konusunda hemfikirler.

Muhabirler Jimin için de birkaç mesaj da bıraktılar. Sağlığına dikkat etmesini ve sadece BTS tarafından yapılabilecek muhteşem dansları dünyaya göstermeye devam etmelerini dilediler.






Muhabirlerle yapılan röportajın tamamını izlemek için tıklayınız 





Kaynak : © Koreaboo , Twitter @ __jim_in

17 Aralık 2019 Salı

BTS'ten Jimin'in Çin hayran kulübü @ JIMINBAR_CHINA, bir yardım projesi için Kore Lösemili Çocuklar Vakfı ile iş birliği yapacağını açıkladı!



Her seferinde düzenlediği beklentilerin ötesinde geçen etkinlikleri ile bilinen JIMINBAR_CHINA, yıl sonunda bir yardım projesi için Kore Lösemili Çocuklar Vakfı ile iş birliği yapacağını açıkladı!


Proje Seul metro 1- 4 hattında toplam 827 monitörde gösterilecek olan reklam desteği şeklinde yapılacak. Reklam 13 Aralık 2019'dan 1 Ocak 2020'ye kadar gösterilebilecek.

Bildiğimiz gibi, Lösemi, kan veya kemik iliği kanseridir. Birçok lösemi türü olmasına rağmen, bazıları çocuklarda daha sık görülür.

Kore Lösemili Çocuklar Vakfı, kanserli çocukların tıbbi tedavi görüp topluma sağlıklı bir şekilde geri dönebilmeleri için
sosyal hizmetler sağlıyor. Vâkıf, çeşitli profesyonel destek hizmetleriyle kanserli çocuklar ve ailelerinin umut ve sağlık bulmaları için ellerinden gelenin en iyisini yapmayı amaçlamaktadırlar. 



Kore Lösemili Çocuklar Vakfı, devlet desteği olmadan bireylerden ve şirketlerden gelen bağış yoluyla yönetilmektedir. Ayrıca kanserli çocukları ve ailelerini desteklemek için çeşitli bağış toplama faaliyetleri yürütmektedirler.


JIMINBAR_CHINA'nın yardım projesinin posterine göz atın~ 


Twitter hesaplarına proje tanıtımı ile ilgili bir video yüklediler. Göz atmak için tıklayın~ 




JIMINBAR_CHINA, Jimin'e olan sevgi ve desteğini göstermek için böyle önemli bir etkinliği organize ederek gerçekten beklentilerin çok ötesine geçti aynı zamanda farkındalık yaratarak ihtiyacı sahiplerine yardım elini uzattı. 

Sizde Kore Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışta bulunmak isterseniz resmi web sitelerini buradan ziyaret edilebilirsiniz. 

https://www.kclf.org/en/



12 Aralık 2019 Perşembe

2019'da Amerika ve Avrupa'da en çok bahsedilen Jimin, tek başına Twitter'ın İmparatoru!

Twitter, ülkelerin 2019 Twitter'da en çok neler konuştuğunu açıkladı. BTS'in yanı sıra Jimin tek başına bireysel ve bir Asyalı olarak listelerde en üst sıralarda yer aldı. 

Twitter'da dünya çapında etiketlere hükmeden ve aynı zamanda 'the guy from Twitter' (Twitter'da nam salan adam) olarak da bilinen Jimin, rakipsiz hashtag imparatoru, hashtag'lerin kralı olarak kalmaya devam ediyor.

Sıralamanın açıklandığı 10 ülke arasında BTS en üst sırada yer aldı. #Jimin beş ülkenin listesinde tek başına bireysel ve bir Asyalı olarak yer aldı. Bir kez daha K-pop'ın yüzü ve frontman'i, öncüsü olduğunu kanıtladı.

Italyan haber organının yayınlandığı rapora göre, eğlence kategorisindeki en popüler 5. etiketin #Jimin olması İtalya'daki popülerliğini gözler önüne seriyor.



 
Fransa'da müzik kategorisinde BTS'den sonra en çok bahsedilen isim #Jimin. Bu durum Jimin'in grubun temsilcisi olmasına atıfta bulunarak Fransa'daki güçlü etkisini açıklıyor.

#jimin, K-pop kategorisinde Şili de 2. Filipinler'de ise 7. sırada yer aldı. Aynı zamanda, #jimin, Arjantin’de belirli bir kategori başlığı altında yer almaksızın genel olarak en çok kullanılan etiketlerde 4. sırada yer aldı. Bu durum Jimin'in Latin ülkelerinde de ne kadar popüler olduğunu kanıtlıyor.

Jimin, Ağustos ayında Dünya Twitter "Hashtag Günü" kutlamasında, 2019'un ilk yarısında en çok kullanılan etiketlerin listesini açıklayan beş ülkenin dördünün listesinde yer aldı: Şili ve Arjantin'de müzik kategorisinde #2, Meksika'da Kpop kategorisinde #2 ve Kanada'da genel kategoride #5. olarak listelemişti ki bu durum onu Twitter İmparatoru yaptı. 

2016'dan beri Asyalılar arasında sıralamada bireysel olarak zirvede yer alan jimin, popülerliğini ve etkisini sürdürdü.
#jimin, bu yıl en çok bahsedilen hashtag'lerde sadece Twitter'da değil, aynı zamanda Instagram'da da en çok kullanılan etiket olarak listelendi.

jimin global çaptaki inanılmaz popülerliğini, 13 Ekim doğum gününde dünya çapında eşzamanlı olarak ispatladı. Twitter trendlerinin ilk 20 sırasını aynı anda işgal eden ilk kişi olarak dünya rekoru kırdı.
Doğum gününde, ilgili 28 anahtar kelimenin dünyada trendlerinde 30 gündem sırasında görüldüğü kaydedildi. 63 ülkede gerçek zamanlı trendlerde 1. sırada yer aldı ve Kore'de farklı 42 trend ile görüldü. Jimin ve #HappyBirthdayJimin de dahil olmak üzere kullanılan anahtar kelimeler ile 10 milyondan fazla yorum almasıyla inanılmaz kayıtlara sahip oldu.

Jimin'in dünya çapındaki popülaritesine baktığımızda, gündemin yerel ve uluslararası başlıca yayın kuruluşlarından, dergilerden, farklı ülkelerin ve ünlülerin resmi hesaplarından gelen global çapta doğum günü mesajlari ile dolması karşısında, bir Amerikan şirketinin "hashtag'leri ele geçiren bu Jimin kim?" diye sorduğu bir zaman da vardı. 

Kaynak Naver http://naver.me/GjavdtHR, Twitter @JiminGlobal 

11 Aralık 2019 Çarşamba

The buzziest drop: "약속" (Promise) SoundCloud'un 2019 Playback'inde yer almayı başardı!



Jimin 30 Aralık 2018'de SoundCloud üzerinden "약속" (Promise) adlı parçayı yayınlayarak herkesi şaşırtmıştı. Şarkı yayınlanır yayınlanmaz ilk 24 saatte en çok stream edilen şarkı olarak Drake'in rekorunu kırdı. 



Bir kaç ay sonra ikinci bir rekora daha imza attı ve SoundCloud'da tüm zamanların en çok stream edilen ilk 5 şarkısı arasına girdi.




Şimdi de bir başka rekor daha kırdı ve SoundCloud'un 2019'u gözden geçirdiği "2019 Playback" listesinde "Buzziest Drop" (En heyecan verici çıkış) başlığı ile yer aldı. Jimin listedeki tek Koreli sanatçı ve "Promise" listede ballad türünde yer alan tek Korece şarkı. 



SoundCloud'un 2019 Playback'i 



Bir başka büyük başarı ve onay görmen için seni tebrik ediyoruz Jimin.


8 Aralık 2019 Pazar

Olağanüstü ve estetik dans yeteneği: BTS'ten Jimin 2019 MMA'da efsanevi bir dans gösterisi daha sundu ve dünya çapında gündem oldu!



Jimin geçen yıl, Melon Müzik Ödülleri'nde gerçekleştirdiği efsanevi yelpaze dansı ile tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Bu yılki Melon Müzik Ödülleri'nde bir başka efsanevi dans performansı ile geri döndü. ve bir kez daha tüm dünyanın dikkatini çekti. BTS'in ana dansçısı lider vokalisti Jimin beyazlar içinde muhteşem güzellikte modern dans becerilerini sergiledi.




Jimin'in 2019 Melon Müzik Ödülleri'ndeki performansına göz atın.

https://youtu.be/8D7Wnnow2kQ

BTS Jimin kırmızı halıda göründüğü anda, netizenler arasında dikkat çeken konu başlıklarından biri haline geldi ve görselliği ve performansı ile bir çok ülkede gündem oldu. Solo dansını sergilediğinde, bir çok anahtar kelime ile Twitter'da dünya gündemine girdi. Jimin sadece Twitter’da değil, Çin’in en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Weibo’da da trend oldu.

(Cr to @SuperStarJimin, @PJM_data and @TEAM_MOCHI_)


(Cr to @TEAM_MOCHI_)


(Cr to SuperStar_Jimin)


Ödül töreni biter bitmez, Jimin Twitter'a bir selca yükledi ve tüm dünyadaki hayranlarına minnettarlığını dile getirdi. BTS bu yıl başka bir büyük başarı daha kazandı. Tebrik ediyoruz.

Çevirisi; 
[301119] #JiminTwitter 

"Bu ödülü size (sizin bize verdiklerinize karşılık) tekrar geri takdim edebildiğimiz için çok mutluyum. Tüm kalbimle teşekkür ederim. Bizi izlemeye gelen tüm Army'lere çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum. Dikkatlice evinize dönün!''

#ArmymizÖdülKazandı

Jimin, "trending emperor" ve "trending fairy" (gündemin Imparatoru, gündem olan Peri) isimlerinin hakkını veriyor. Twitter'a selca yükledikten sonra "우리 지민" (Jimin'imiz) Kore gündemine girdi. Aynı zamanda hakkını verdiği bir diğer ismi "recruiting fairy" (tesiri altına alan peri) Weibo'da etkisini gösterdi. Jimin sadece yerel halkın değil uluslararası ünlülerin de dikkatini çekiyor.



Her yıl, ister ödül töreni gösterileri sırasında olsun ister konserler sırasında, Jimin dünyaya ne kadar muhteşem bir sanatçı olduğunu gösteriyor. Hem şarkı hem de dans konusunda inanılmaz yetenekli olan BTS Jimin gerçekten parlamak için doğmuş. O gerçekten de yetenekli bir idol. Yetenekleriyle, Kore'de sürekli olarak idoller arasında birici sırada neden yer aldığı sorusunu soramaya gerek yok!!

Kaynak: AllKpop http://bit.ly/2DUpYPZ