30 Aralık 2020 Çarşamba

Army'ler Jimin'in Promise Şarkısının 2. Yıl Dönümünü Kutluyor


Promise'in 2. yıl dönümü kutlu olsun! 🎉

Jimin 30 Aralık 2018'de SoundCloud üzerinden "약속" (Promise) adlı parçayı yayınlayarak herkesi şaşırtmıştı. Şarkı yayınlanır yayınlanmaz ilk 24 saatte 8.5 milyon dinlenim elde ederek en büyük çıkışı gerçekleştirmiş, Drake'in rekorunu kırmıştı ve hâlâ rekorunu koruyor. Şarkı daha sonra 
SoundCloud'un 2019'u gözden geçirdiği "2019 Playback" listesinde "Buzziest Drop" (En Çok Ses Getiren Parça) başlığı ile yer aldı. Jimin bu listedeki tek Koreli sanatçı, "Promise" ise listede ballad türünde yer alan tek Korece şarkı olmuştu. 

“Promise”  şimdiye kadar SoundCloud'da 254 milyon streame elde etti ve Soundcloud'un en çok stream edilen Korece şarkısı, aynı zamanda tüm zamanların en çok stream edilen 2. şarkısı olarak rekorunu koruyor. 

"Promise" platformda şimdiye kadar en çok stream edilen, en yüksek sıralamayı elde eden, en çok beğeni alan ve repost edilen K-pop şarkısı aynı zamanda BTS'in en çok stream edilen ve beğeni alan şarkısını. Ayrıca 254M streame ilk ve en hızlı ulaşan Korece şarkı.

Hayranlar Twitter'da #2YearWithPromise, #약속과_함께한_2주년 (Promise'in 2. yılı kutlu olsun) hashtaglerini gündeme sokarak Promise'in 2. yıl dönümünü
kutladılar. 


#약속2주년축하해 etiketi Kore gündemine #1. sıraya yükseldi. 


#2YearsWithPromise etiketi Dünya gündemine #1. sıraya yükseldi. Amerika başta olmak üzere 8 ülkede 1. sıraya çıktı. Toplamda 31 ülkede gündem konusu oldu. 
"Zor zamanlar tecrübe ettiğinizde umarım bu şarkıyı dinleyip huzur bulursunuz." 

"İlk şarkım olduğu için hem endişeli hem de mutlu hissediyorum. Hepsinden öte hayranlarımıza söz verdim. Bundan sonra da onlar için şarkı yapmaya devam etmek istiyorum."

"Bu şarkıyı yaparken kalbini açamayan, yanlız başına zorluk çeken insanları düşündüm ve şarkının onlara küçük de olsa teselli verebilmesini dileyerek yazdım." 

- JIMIN




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder