26 Aralık 2020 Cumartesi

Jimin'in "Christmas Love" Şarkısı İlk 24 Saatte En Çok Görüntülenen Korece Audio Şarkı Videosu Oldu


24 Aralık'ta yayınlanan Jimin'in "Christmas Love" şarkısı 25 Aralık'ta YouTube'da 10 milyon streame ulaştı. YouTube tarihinde 10 milyon görüntülenme en hızlı ulaşan Korece audio şarkı videosu olarak rekor kırdı.



Youtube audio videoları için ilk 24 saatte elde ettiği rekorlar:

En çok görüntülenen Korece şarkı
En çok görüntülenen Korece solo şarkı
Koreli erkek sanatçıya ait en çok görüntülenen şarkı videosu



"Christmas Love" audio şarkı videosu YouTube'un dünya çapında trend olan videolar listesinde #2. sıraya yükseldi. Dünya çapında trend olan müzik videoları listesinde ise #1 numaraya ulaştı. 71 ülkede trend videolara yükseldi. Video şu ana kadar 12M görüntülenme ve 2.2M beğeniyi aşmış durumda.



"Christmas Love" SoundCloud'un tüm müzik türlerini içeren, en çok dinlenen 50 şarkının sıralandığı listede #5. sıraya yükseldi. Yayınlandıktan sadece 14 saat sonra #5. sıraya yükseldi. Bunun yanı sıra yine tüm müzik türlerini içeren yeni şarkıların sıraladığı listede ise #1 numaraya ulaştı. 

Jimin: Şarkı ile yayınlandığım notu okuyanlar nedenini biliyor fakat içinde bulunduğumuz durum malum ve farklı şartlar altında zorluk çeken birçok insan var ve dinlediklerinde kısa bir süreliğine de olsa mutlu olmalarını ümit ederek şarkıyı hediye etmek istedim. 


Bu güzel hediye için sonsuz teşekkürler Jimin. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder