16 Haziran 2020 Salı

160620 JIMIN YOUTUBE CANLI YAYINI



Merhaba, ne var yok millet? Sizinle biraz sohbet etmek için geldim. BangBangCon'u izlediniz mi? Ahh evet 2 gün önce sanal konser verdik ve şimdi böyle sizi görmeye geldim. Sizi özledim. Bu aralar bildiğiniz gibi albüm hazırlığı içerisindeyiz. Şimdiye kadar ne aşamalar katettiğimizin bilgini vermek için geldim.

Önceden albümün konsept ve temasına karar vererek ilerlemiştik şimdi üyeyeler ve yapımcılar buluşarak elimizde ne var ne yok konuştuk ve üyeler şarkılarını verdiler ve ben de şirkete ilettim. Ben de 2, 3 şarkı gönderdim ama pek iyi gitmeyecek çünkü üyeler çok güzel parçalar gönderdi. Çok eğlenceliydi ders çalışıyormuşum gibi hissettim. Melodi oluşturup şarkı yazdım, tek başıma burda gece 4'e kadar çalıştım. Şarkı söyleme pratiği yaptım. Biraz heyecan verici hareketli parçalar yapmaya çalıştım. Işte böyle yani.  

Albümün hazırlık aşamalarını özetlersek;

- Albüm konseptine karar verme
- Denemek istediğimiz içerik/tema
- Bu içerik ve konuyla ilgili şarkı oluşturma
- Hapsini biraraya getirip ortaya ne çıkacağını görme....

Bunları hallettiğimizde, başka bir işe koyulabiliriz. Ve bunlar olur olmaz hemen kayıt yapacağımızı sanmıyorum.

Bu şekilde günlerimiz geçiyor. 2 gün önce BangBangCon vardı. Bangbangcon'a hazırlandık, eski şarkılardı fakat dansları sanki yeni öğreniyormuşum gibi pratik yaptık, canlı yayına uyarlamak için pratik yaptık. Bunlara hazırlanırken kendi şarkılarımız için de çalıştık. Sayenizde konserde çok eğlendik. Ve üyelerde şarkıları için çok zevkle çalıştılar. Yapımcılarımız da güzel şarkılar üretmek için çalıştı. Güzel bir albüm olur diye umuyoruz.

BangBangCon konserin bitimindeki sözlerim hakkında, neden o konulardan bahsettiğime gelirsek üyeler konser veremediğimiz için çok üzülüyordu ve konser vermek istediğimize dair sürekli konusuyorduk. Artık hassasiyet kazandığı için bu konudan bahsetmeyi bırakalım dedik. Ve beklediğimizin dışında gerçekleşen durumlar oldu ve acele karar vermeyelim elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım şekilinde aramızda konuştuk. Hepsinden öte sizi bizzat görememiş olsak bile size sahnemizi göstererek iletişim kurabildiğimiz için minnettardık. Çok eğlenceydi. Hazırlık sürecimiz de çok eğlenceliydi. Destekleyen, izleyen tüm Army'lerimize minnettarız.

Bugün saat 2'ye kadar uyudum. Artık eskisi gibi sahneden sonra zorlanmıyorum. Çıkış yaptığımız günlerde boğazım güçsüzdü şarkı söylediğimde 5 gün boyunca boğazım ağrırdı. Ama artık daha iyi. Siz de sağlığınıza dikkat edin. Ve Dışarıdaki durum hala düzelmedi. Bu yüzden tedbiri elden bırakmayın. Eğer yanlış giden bir şeyler fark ederseniz hemen hastaneye gidin. Hareket etmeniz de önemli. 

Henüz yemek yemedim. Millet şu anda ne yapıyorken beni izliyorsunuz merak ediyorum. Çalışıyor olduğunuz bir zaman dilimi de olabilir. Farklı zaman dilimlerinde şuan en işle meşgul olduğunuzu merak ediyorum.

Bu arada canlı yayında birlikte yemek yeme sözümü tutamadığım için üzgünüm en kısa sürede tekrar geleceğim.

Bunu ayrı olarak ilk kez söylüyorum millet 7 yıl için içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten çok teşekkür ederim. Kendi aramızda kutlama da yaptık. Kontratımızı yenilemeseydik 3 gün önce belki de artık sürekli görüşemeyecektik tarzında aramızda konuşma geçti. Birbirimize "Birlikte çok şeyi beraber atlatığımız/sıkı çalıştığımız için teşekkürler bundan sonra da elimizden gelenin en iyisi yapalım" dedik.

7 yıl boyunca yanımızda olup bizi desteklediğiniz için çok teşekkür ederim. Ileride de bu şekilde sizinle olmaya devam edeceğiz. Sizler nerede olursanız olun hayatınızdan zevk alarak mutlulukla gülümseyin bizim için yeter. Şimdide kadar olduğu gibi umarım her şey yolunda gider hiç bir sorun olmaz ve bundan sonra da hep birlikte oluruz. Çok teşekkür ederim.

Yayını izlemek için tıklayın

1 yorum:

  1. Seni görmek harikaydı Jimin.. Seni seviyorum 💛💛💛💛

    YanıtlaSil