7 Temmuz 2020 Salı

Jimin 60 Milyon Dinlenime En Hızlı Ulaşan Koreli Erkek Solo Sanatçı Olarak Yeni Bir Rekora İmza Attı




BTS'in Map of The Soul: 7 albümünden Jimin'in solo şarkısı "Filter" Spotify'da 134 gün içinde 60 milyon dinlenim elde etti. Jimin hem 60 milyon dinlenime en hızlı ulaşan Koreli erkek solo sanatçı olarak hem de 60 milyon dinlenim elde eden 4 solo şarkıya sahip ilk ve tek Koreli solo sanatçı olarak yeni bir rekora daha imza attı.


"Filter" Şarkısının Elde Ettiği Başarılar 

▪Spotify'da ilk gün elde ettiği stream ile en büyük ve en yüksek çıkışı gerçekleştiren Korece solo şarkı oldu. (2,217,097 stream filtrelenmiş hali ile) 
 
▪Yayınlandıktan sonra 10 milyon streame en hızlı ulaşan (6 gün) Korece solo şarkı oldu.(Koreli erkek solo sanatçıya ait) 

▪ Yayınlandıktan sonra 20 milyon streame en hızlı ulaşan (18 gün) Korece solo şarkı oldu.(Başlık parçası ve single olmayan bir parça olup Koreli erkek solo sanatçıya ait olarak) 

▪Yayınlandıktan sonra 30 milyon streame en hızlı ulaşan (37 gün) Korece solo şarkı oldu (Koreli erkek solo sanatçıya ait) 

▪ Yayınlandıktan sonra 40 milyon streame en hızlı ulaşan (65 gün) Korece solo şarkı oldu.(Koreli erkek solo sanatçı ait)

▪Yayınlandıktan sonra 50 milyon streame en hızlı ulaşan (98 gün) Korece solo şarkı oldu.(Koreli erkek solo sanatçı ait)

▪Ana şarkı olmayan ve single olarak çıkarılmayan bir şarkı olarak ise 50 milyon streame en kısa sürede ulaşan Korece şarkı oldu!

▪Yayınlandıktan sonra 60 milyon streame en hızlı ulaşan (134 gün) Korece solo şarkı oldu.(Koreli erkek solo sanatçı ait)

▪Ana şarkı olmayan ve single olarak çıkarılmayan bir şarkı olarak ise 60 milyon streame en kısa sürede ulaşan Korece şarkı oldu!

▪Şarkı yayınlandıktan sonra Spotfy'ın Global En İyi 50 Listesine #33, ABD En İyi 50'ye ise #38. sıradan giriş yaptı.

▪Japonya'da #61. Ingiltere #66. sırada olmak üzere toplamda 54 ülkenin Top 200 listesinde girdi

▪ Spotify'da BTS'in en popüler 4. şarkısı.

▪BTS'in MOTS:7 albümündeki yeni şarkılar arasında başlık şarkısı "ON" ve "Black Swan" dan sonra en çok stream edilen üçüncü şarkı. 



Tebrikler, Jimin! 🎉

#FilterByJimin60M


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder