4 Nisan 2020 Cumartesi

Nicole Scherzinger ve Ken Jeong'un The Masked Singer'in ABD versiyonuna davet etmeyi seçtiği 2 Kore starı BTS'ten Jimin ve Parasite filminin yönetmeni Bong Joon!


Şarkı yarışması serisi 'Masked Singer' ın Amerikan versiyonunda jüri olan, Pussycat Dolls grubunun lideri Nicole Scherzinger, BTS'ten Jimin'i programa davet etmek istiyor.

MBC'nin 'The Masked Singer' şovunun 5. yıl dönümünü kutlamak için Amerika'dan versiyonda yer alan juriler özel kutlama videosu gönderdi. Videoda ABD'li şarkıcı söz yazarı Nicole Scherzinger Jimin'i programına davet etti.
👇
MBC Twitter Video

Nicole Scherzinger: 
"Masked Singer'a Koreli bir ünlü davet edebilseydim bu kesinlikle Jimin olurdu. Keşke bunu Korece söyleyebilseydim."

Koreli-Amerikali aktör Ken Jeong ise “Parasite” filminin yönetmeni Bong Joon-ho'yu davet etmek istediğini söyledi. 

Daha önce Style Caster Jimin'i açıkça ayırt edilebilir sesi ve yumuşak vokalinden dolayı "The Masked Singer'ın yeni sezonunda olması gereken 10 ünlü" listesine dahil etmişti. 

Haber için tıklayın




Amerikan medyasının 'The Masked Singer' programının yeni sezonunda yer alması gerekenleri önerdiği listede Jimin, "A Star Is Born" da etkileyeci şarkı söyleme yeteneğini sergileyen Bradley Cooper, "Grease" ve "Saturday Night Fever" filmleriyle öne çıkan John Travolta ve şarkıcı-oyuncu Ashley Tisdale gibi isimlerle birlikte yer aldı.  

“The King of Mask Singer”, gerçek kimliğini gizlemek için maskeli şarkı söyleyen ünlülerin yer aldığı bir yarışmadır. Jüri ve seyirci üyeleri, hangi maskeli şarkıcısının taçlandırılacağına birlikte oy veriyor ve herkes maskelerin arkasında kim olduğunu tahmin etmek zorunda. 

Kaynak: MBC Twitter,  World Music Awards Facebook

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder