10 Mart 2020 Salı

Jimin'in 'Fake Love' Fancam Videosu YouTube'da 100 Milyon Görüntülenme Elde Etti


Jimin’in Mnet M-Countdown için olan MPD’nin efsanevi famcamı YouTube'da 100M görüntülenmeye ulaştı. Jimin, fancamı 100M görüntülenmeye ulaşan ilk idol olarak yeni bir rekora daha imza attı. 

Bir yılını dolduran fancam, 31 Mayıs 2018’de yayınlandığı andan itibaren adından sıkça söz ettirdi. Sadece 4 ayda 30M görüntülenme elde etmişti. YouTube’da 72 saatten fazla trend videolar arasında kaldı. Solo bir fancam için en uzun trend süresi.

1 yıl 8 ay sonra 100M görüntülenme elde etti. Ayrıca, Jimin'in 'Fake Love' fancami, Mnet'in '2018 M2 Yıl Sonu Ödülleri'nde en iyi içeriğin kazananıydı. Jimin'e "Fancam Ustası/Kralı" lakabı verildi. Japon medyası Wow Korea'da
yer alan "Tüm zamanların en iyi 5 K-pop idol fancami" başlıklı haberde Jimin'in 3 fancami listelendi:

#1 'Perfect Man'
#2 BBMAs 'BWL'
#4 Nanjing 'No More Dream' fancam

Billboard: " Jimin olayı faklı bir seviye taşıyor."

Jimin'in  Filter audio videosu ise YouTube'da en hızlı 10M görüntülenmeye ulaşan solo video oldu. Yayınlandığında 28 ülkenin trend videoları arasına girdi. Dünya ve Brezilya trend videodalarda #2. sırada yer aldı.
 

Amerikan medyası 'Fancam Kralı' BTS Jimin'in fancamlarının neden viral olduğunu ile ilgili 5 madde sıraladı: 


1. Engelleri Aşan Dans Yeteneği 

Bale'den hiphop'a, güçlü etkililikten sevimliliğe kadar kadar Jimin her türlü koreografi stiliyle başa çıkabilir. Jimin yeteneği ile dünya çapında dansçılar tarafından da büyük övgüler aldı.

2. Kusursuz Fizik

Hayranlar Jimin’den ve dansından bahsettiğinde, daima “çizgisinden” bahseder. Daha fazla açıklamak gerekirse, bu “çizginin” Jimin’in doğal vücut şekli ve dans hareketlerinin diğerlerinden biraz daha zarif görünmesini sağlaması ile çok ilgisi var. Jimin, BTS’in en kısa üyesi olmasına rağmen, oranlara meydan okuyan süper uzun kollara ve bacaklara sahip. Ve bu uzun bacakları kullanarak dans ettiğinde, izleyicilerin izlemesi için büyüleyici olan güzel akışkan hareketler ortaya koyuyor.

3. Etkileyicilik

Jimin sadece bedeni ile değil, gözleri ve ruhu ile de dans eder. Kendisini tamamen müziğe kaptırıyor ve koreografi izleyicileri büyüleyen yüz ifadeleri yapmasına izin veriyor. Jimin'in dansı, teslim edilmesi amaçlanan mesajını vermede asla başarısız olmaz. Hareketlerindeki bu derin, zengin ifade, fancamlarini izlemeyi eğlenceli hale getiriyor. İzleyiciler, Jimin'in sahnede müzikle bir araya gelmesi konusunda ilham verici bir güzellik buluyor! 

4. Halis Idollük

Jimin profesyonel bir dansçı olmasının yanı sıra K-Pop idolü kimliğine de sadık. K-Pop idolleri de hayranlarının kalpleriyle nasıl oynanacağını çok iyi biliyor! Jimin’in hayranları ayrıca onun sanheden zevk almasını izlemekten hoşlanıyor. Fan kameralarının birçoğu Jimin'in izleyici ve hayranlarıyla ne kadar iyi etkileşime girdiği anları yakalar. Kameralara hiç utangaç değildir - bu yüzden kameralarla eğlenir ve utanmadan, eğlenceli kişiliğinin sahnede parlamasını sağlar.

5. Şok Edici Görsellik 

Ve elbette Jimin'in göz alıcı görselliği sayesinde ona bakmak zevk veriyor. Fancamlar Jimin'i sık sık yakından özel gösterir - videoda tüm güzel özellikleri vurgulanır. İzleyiciler doğal olarak hoş şeylere dikkat kesilir bu da  Jimin'in fancamlarının neden sürekli viral hale geldiğini açıklar. Jimin tartışılmaz derecede yakışıklı, özellikle sahne kıyafeti ve makyajı ile göz kamaştırıyor. Videoların görsel olarak tatmin edici ve tatmin edici olması şaşırtıcı değil. 

İyi şeyler izlenmeyi hak ediyor - ve Jimin'in fancamlari her zaman OMG olmalık! 

© Koreaboo , JiminGlobal 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder