9 Şubat 2020 Pazar

Eğitim Gördüğü Busan Sanat Lisesi'deki 3. Sınıflardan 1200 Öğrencinin Masa ve Sırasını Gizlice Yenileyen Melek Jimin


Jimin eğitim gördüğü Busan Sanat Lisesi'deki 3. sınıflardan 1200 öğrencinin masa ve sırasını yeniledi. Jimin bunu kimseye duyurmadan öğrenciler 1 aylık uzun kış tatilindeyken yaptı.

Jimin 2011 yılında üstün yeteneği sayesinde Busan Sanat Lisesi'ne kabul edilmişti. Ikinci sınıfın ilk döneminde Seoul'e gitmesine rağmen okuluyla ilişikisi sürdürdü.

Tabiki bu Jimin'in lisedeki öğrenciler için yaptığı ilk yardım değil. Daha önce de dar gelirli öğrencilere verilmesi için Busan Eğitim Dairesine 100 milyon won bağışlamıştı.

Ayrıca Jimin Busan'daki Hoedong İlköğretim Okulu'nun 36. son mezuniyet töreninde 60 imzalı CD'yi mezun olan öğrenciler için hediye etti ve ihtiyaç sahibi 10 öğrenciye üniforma temin etti.


Jimin hayranlarına iyilik yapmaları konusunda öncü oluyor. Jimin'in fan sitesi Invictus öncülüğünde Koreli ve yabancı hayranlar Busan Sanat Lisesi'ne giden dar gelirli öğrencileri dans, resim ve müzik alanında desteklemek için 10M won #ParkJiminBursu yardımında bulundular. Ayrıca fan site öncülüğünde hayranlar Promise'in 1. yıl dönümünü kutlamak için kanserle mücadele eden çocuklar için Kore Kızılhaç Vakfı'na kan bağışında da bulundu.


Jimin'in fan sitesi Invictus: Jimin aslında bir çok hayır işi yapıyor ama bunların duyulmasını gerçekten sevmiyor, bu yüzden bu güzel iyilikleri sessizce yapıyor. Onun fan sitesi olduğun için çok mutluyum.






Dünya çapında bir süperstarın gençlerle bu denli ilgilenmesi şaşırtıcı. Jimin gerçekten düşünceli, iyi kalpli ve vefalı. Jimin'in aliesi hayalleri konusunda ona hep destek çıktı. Iyi bir ailede yetiştiğini ve hayırlı bir evlat olduğunu her zaman belli ediyor.

Kaynak : Naver, Twitter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder