1 Ocak 2020 Çarşamba

Jimin BTS'in Times Meydanı'ndaki Rockin' Eve Performansından Sonra Gündeme Girdi, Yerel Halkın Dikkatini Çekti!


BTS Times Meydanı'nda Rockin' Eve yeni yıl şovunda performans sergiledi. Dick Clark's New Year's Rockin' Eve her yıl yeni yılı kutlamak için ABC kanalında yayınlanan bir özel TV şovudur. Performastan sonra Jimin Twitter'da ilgili bir çok tag ile gündeme girdi.

"Jimins" ve "Park Jimin" New York gündeminde #11 ve #17.sıraya yükseldi. "Jimin" ise ABD gündeminde 840K etkileşim alarak #6.sıraya yükseldi. Jimins" ve "Park Jimin" ABD gündeminde #12 ve #17.sıraya yükseldi.

"Park Jimin" Türkiye gündeminde ise #15.sıraya yükseldi.
 
Jimin bu özel şovda ışıltılı parlak bir ceket giymisti. Performanstan sonra yerel halktan bir çok kişi Twitter'da "Parıltılı çeketli çocuk kim" diye sordu. 


Jimin'in New Year Rocking Eve şovu sırasında latin şarkılarının ritmine uygun dans hareketleri Army'leri büyüledi. Bir hayran tarafından çekilen videosu viral oldu.  



Sahne beklenmedik bir kazayla karşılaşan Jimin, bu zor durumun akıllıca üstesinden geldi, sorunu profesyonelce halletti. Çeketini indirmek yerine anlık bir karar aldı ve ceketi öylece bırakarak sakinligi korudu ve sevimli yüz ifadesiyle durumu performansın bir parçasıymış gibi gösterdi. Hatta bir çok kişi bunun kasıtlı yapılmış bir şey olduğunu düşündü. 


Dick Clarke's New Year Rocking Eve performası sırasında Jimin'in sahnedeki profesyonelliği bir çok medyada yer aldı. 


Jimin bir kez daha extra bir şey yapmadan dikkatleri üzerine çekmeyi ve sosyal medyada bir çok insan tarafından adından söz ettirmeyi başardı. 
BTS'in Dick Clarke's New Year Rocking Eve performansı 





Kaynak: Allkpop, Twitter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder