8 Ocak 2020 Çarşamba

BTS'ten Jimin'e Çinli netizenler tarafından "Model Idol" takma adı verildi. Jimin 34. Golden Disc Ödülleri'den sonra Twitter ve Weibo'da gündeme girdi


Jimin Golden Disc Ödülleri'nin 1. gününden sonra Twitter'daki paylaşımında hayranlarına müziğimizi dinlediğiniz ve bizi desteklediğiniz teşekkür ederim diyerek minnettarlığını iletti.


"Bugün katılamasakta Golden Disk Ödülleri^nde dijital müzik kategorisinde daesang aldık. Müziğimizi dinleyen, bizi destekleyen Army'lerimize her zaman minnettarım. Sıkı çalışmaya devam edeceğiz. Teşekkür ederim her zaman minnettarım sizi seviyorum." diye yazdı ve parmaklarıyla kalp işareti yaptığı bir fotoğraf ile paylaştı.

Weibo'da bir hayran: "Ödül aldığınızda her zaman önce bize teşekkür ediyorsun, sizi her zaman destekleyeceğiz." yazdı.


BTS Jimin Golden Disc Ödülleri'nin 2.gününde ise Çin'in en büyük sosyal paylaşım sitesi Sina Weibo'da 510 milyon görüntülenme ve 1.11 milyon paylaşımla trendlere yükseldi. Netizenler Jimin'i üstün şarkı söyleme ve dans yeteneklerinin yanı sıra hayranlarına karşı nazik ve sıcak kalpli yaklaşımı nedeniyle "Model/örnek idol" olarak adlandırdı.

Ödül töreninde çekilen bir videoda Jimin hayranlarına birbirlerini itmemelerini, dikkatli olmalarını söylerken görülüyor. 


Twitter'da viral olan başka bir video ise 1.5M görüntülenme, 61,000 RT ve 168,000 beğeni aldı. Videoda Jimin, J-Hope'un fansitesine düşünceli nazik yaklaşımı dikkkat çekti. J-Hope'un fansitesi Weibo'daki paylaşımında Jimin'e teşekkürlerini iletti.



Tören alanındaki her Army'yi selamlamak için telaşla koşan Jimin 😊


Jimin ayrıca Twitter'da da 1.3M etkileşim alarak dünya gündeminde #7.sıraya yükseldi.










Jimin, bir kez daha extra hiç bir şey yapmadan hayranlarının dikkatini çektiğini ve her platformlarda adından sıkça söz ettirdiğini kanıtladı.  

BTS'in Golden Disc Ödülleri'ndeki  'Dimple' performansı




Kaynak: Global Times, Twitter, Allkpop 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder