13 Ağustos 2020 Perşembe

Jimin'in Modern Dansı Kuğu Gölü'nün Usta Kareografı Matthew Bourne'u Büyüledi


Dünyanın en uzun soluklu bale prodüksiyonunun kurucusu ünlü İngiliz koreograf Sir Matthew Bourne, Jimin'in 2016 SBS Gayo Deajun'da sergilediği modern dans performansına ait bir videoyu alıntılayarak "❤" emojisi bıraktı.

Matthew Bourne, 30 yılı aşkın süredir müzikaller, tiyatro, filmler için dans kareografileri yaratıyor ve yönetiyor. Bunların arasında Kuğu Gölü, Giselle ve Carmen bulunmaktadır. Çalışmaları modern dans ve dans tiyatrosunu içeriyor.

Laurence Olivier Ödülü, Tony Ödülü ve Drama Masası Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve ödül adaylığı aldı ve ayrıca İngiltere üniversitelerinden onursal sanat doktorası aldı.

Konuyla ilgili Netizen Yorumları: 

1. [+199, -3] Jimin tartışmasız en iyi sanatçı.

2. [+122, -3] Jimin tüm dünyanın istediği adam ^^

3. [+108, -2] Jimin, BTS'in performanslarının kalitesini yükseltiyor. Onunla gurur duyuyorum ve onu her zaman destekliyorum! Görünüşe göre dünyanın önde gelen isimlerinin gözü Jimin'in üzerinde.

4. [+95, -0] Onun gibi bir dünya liderinden beklendiği gibi... yeteneklileri bir bakışta tanıyor/yetenekten anlıyor ^^ Jimin'in güzel dansı beni her seferinde büyülüyor. Ana dansçımızdan beklendiği gibi.

5. [+68, -1] Vay canına, bu beni bir Army ve K-Pop hayranı olarak çok gururlandırıyor. Umarım daha fazla insan K-Pop'u öğrenir ve Jimin'in dansının dünyaya daha da yayılmasını sağlar ^^ Şahsen o ilk resimde harika göründüğünü düşünüyorum.

6. [+25, -0] Daebak!!! Jimin dünyanın her yerinde öncü isim olarak kabul edilen sanatçıların ilham kaynağı! Sahnenin İmparatoru, seni seviyorum Jimin!

7. [+23, -0] Jimin, Bourne gibi muazzam bir dansçının ilgisini çekerek beğenilmesinden
anlaşıldığı gibi dansın kralı.

8. [+18, -1] Dans hakkında bilgisi olan herkes Jimin'in yeteneklerini fark edecektir.

9. {+17, -0] Jimin'den beklendiği gibi!! Bu harika.

10. [+15, -0] Jimin, dünyanın dört bir yanındaki profesyonellerden övgü aldı ve tanındı, o gerçek bir sanatçı. ^ ♡ ^



*Çeviri kaynağıni belirtmeden paylaşmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder