2 Mayıs 2020 Cumartesi

Jimin 2020 yılının En İyi Erkek Dansçısı Seçildi


Jimin çevrimiçi oylama sitesi King Choice'un
'En İyi Erkek İdol Dansçı' anketinde 6,281,147 olumlu oy alarak 2020 yılının en iyi erkek dansçısı seçildi.


Yine bir başka çevirimiçi oylama sitesi olan Dabeme'nin yaptığı ankette de birinci seçildi. Bu ankette geçen sene de birini olan Jimin 2 yıl üst üste en iyi dansçı ilan edildi.


Birçok dans türünde performans gerçekleştirebilen çok yönlü bir dansçı olan Jimin, doğal yeteneği ve istikrarlı çalışkanlığıyla efsanevi birçok sahne sergiledi. Yakın zamanda BangBangCon'da gösterilen, 2016 albümünden Jimin'in solo şarkısı "Lie" sahnesi bu efsanevi aşamalardan biri olarak kabul ediliyor. Jimin'in kendine özgü sanatsal ifadesiyle somutlaştırdığı performans, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarının sevgi ve ilgisi ile yeniden efsanevi bir geri dönüş yaparak listelere girdi.

Jimin, modern danstan popping'e kadar bir çok alanda kendini kanıtlamış "Dansın Kralı" olarak adlandırılan bir üye. Hiç şüphesiz en iyi dansçı! Glitter Magazine Jimin'i "Dansın Kralı" olarak adlandırdı. Ana dansçı Jimin, BTS'in üst düzey zorlu performanslarında öldürücü noktalardaki kilit isim. Jimin'in güçlü, seksi, soft/ narin veya zarif eşsiz dans çizgisi hayranları büyülüyor.

Jimin prestijli sanat okulu olan Busan Sanat Lisesine alanında birinci olarak girdi ve modern dans bölümünde ihtisas gördü. Okulda öğretmenleri tarafından çalışan gayreti azimli bir öğrenci olarak bilinirdi. Ortaokulda popping öğrendi ve pek çok alanda olağanüstü yeteneklerini sergileyerek yarışmalara katıldı ve kazandı. Her alanda başarılı bir dansçı olarak BTS'in koreografilerine geniş spektrum kazandırdı. 

"Dansı sırasında gözlerinizi ondan alamazsınız. Büyüleyici, güçlü, nefes kesici...sadece bir dans değil tüm kalbiyle ortaya koyduğu, etkili yüz ifadeleri ile mükemmellestirdiği bir sanat ! Jimin dansı icat etti!"

Jimin'in eşsiz, mükemmel dansı için aldığı ödüller ve kazandığı anketler:

🔸️Yelpaze dansı için takdir plaketi aldı. 2018 Melon Müzik Ödülleri'nde gerçekleştirdiği efsanevi yelpaze dansı ile tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Yelpaze dansı için Kültürü Koruma Derneği tarafından takdir plaketi aldı ve bunu sonuna kadar hak etti. 

🔸️Mnet Mwave'in anketinde sahnede parlayan idol seçilerek 'Performans Kralı' olarak taçlandırıldı.

🔸️Exciting DC'nin anketinde 'Seksi Dans Çizgisine Sahip Yıldız' seçildi.

🔸️1theK, Jimin'in dansını somut olmayan kültürel miras kabul edilmesi gereken ulusal hazine olarak değerlendirdi. Seçilen 6 idol arasında birinci sırada yer aldı.

🔸️KBS World'de 'En İyi Erkek Dansçı' seçildi.  KBS'nin “WE K-PICK!" isimli global fan oylamasında 'En İyi Erkek Dansçı' kategorisinde #1. seçildi. 

İnsanlar, dünyanın en iyi grubu BTS ve King Choice'in 1 numaralı 'K-pop Erkek Idol Dansçısı' seçilen ana dansçı Jimin'in gelecekteki performanslarını dört gözle bekliyor.

Jimin'in meşhur performaslarını izlemek için üzerine tıklayın 







 





Kayak: Allkpop, Twitter, Naver 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder