12 Mayıs 2020 Salı

BTS'ten Jimin İle İlgili Bilmediğiniz 5 Şey


Şöyle ki eğer ARMY isen herhangi bir üye hakkında “çok fazla bilgi edinmek” diye bir şey yok. En küçük bilgi bile çok değerli. Ne
kadar çok bilirsen o kadar yakın hissedersin, değil mi? İşte tam olarak bu yüzden BTS’in dansçı mochisi Jimin ile ilgili 5 şeyi bir araya getirdik. Ayrıca biliyorsan bile Jimin’i özel yapanın ne olduğunu gözden geçirmek eğlenceli!

1. İsmi

Evet biliyoruz. Çoktandır biliyorsun onun adı Park Jimin fakat anlamını biliyor musun ya da kimin ona bu ismi verdiğini? Not alın: Bu isim Jimin’in büyükbabasının fikriydi. ”Ji” hecesi bilgelik, ”Min” hecesi gökyüzü anlamına geliyor. Bunlarla beraber “Jimin” ismi büyükbabasının bilgeliği gökyüzüne ulaşan iyi bir insan olması için dileğini belirtiyor.

2. Köpeği

Jimin ve ailesinin “Ddosun” isimli bir köpeği vardı, daha sonra gökkuşağı köprüsünü geçmiş olsa bile Ddosun, Kore Jindo’su ve pit bul terrier karışımı bir köpekti. Jimin, onu tatlı ve yumuşak huylu bir köpek olsun diye “Ddosun” olarak çağırdı!

Music Bank sırasında J-Hope sansürden dolayı 'Dope' şarkısının sözlerini değiştirerek üyelerin evcil hayvanlarının isimlerini saydı. Daha sonra hayranlar j-Hope'a Ddosun'un kim olduğunu sordu ve J-Hope Jimin'in daha önce beslediği köpeğinin adı olduğunu söyledi. Fakat Jimin çıkış yapmadan önce cennete gitmiş.

ilgili video için tıklayın

3. Yara İzi

Jimin sağ göz kapağındaki gözünün sulanmasına neden olan yara izini anlattı. Yara izi küçükken tuvalete çarptığında oluşmuş. 8 dikiş atılmasıyla sonuçlanmış. 

4. Özel yetenekleri

Jimin’in siyah kuşağının altında 7-8 yıllık kendo eğitimi var. Jimin Tekvando’da da oldukça eğitimli.

5. Okulları

İlginç bir şekilde Jimin’in gittiği bütün okullar öğrenci mevcudunun azlığı sebebiyle kapatıldı. Hoedong İlkokulu kapılarını 2018’de kapattı. Yoon San Ortaokulu 2013’de ve son olarak, Jimin’in lise diplomasıyla mezun olduğu Kore Sanat Lisesi de 2019’da kapandı. Hala devam eden tek okul, Jimin’in Kpop idollüğü kariyerine hazırlık için nakil olduğu Seoul’deki KAHS’tan önce; lisede ilk yılını geçirdiği yer, Busan Sanat Lisesi. 


Kaynak: Koreaboo 
Çeviri: Aysun 

5 yorum:

  1. Bu güzel gönderi için teşekkürler minik mochi yi seviyoruz ��

    YanıtlaSil
  2. Bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz ♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bir kedim var adıda Ddosun ismini koydum önceden jimin di yeni adı Ddosun

      Sil
  3. Kedimin ismi Ddosun simli köpeğim var

    YanıtlaSil