15 Ekim 2020 Perşembe

[InStyle] Bizi Yumuş Yumuş Yapan 5 Park Jimin Modası


Hey Jimin, iyisin. Devam et!

Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insanın Park Jimin'i biası olarak görmesinin birçok nedeni var. Tabi, onun narin, güzel sesinin de etkisi var - tıpkı yazın şarkısı olan (Dynamite) pop dans hitini vurgulamada olduğu gibi balladlarda geçiş tonunu ayarlama konusunda da aynı derece başarılı.

En sevdiği hobileri arasında geç kaldığı için diğer üyeler tarafından azarlanmak ve sandalyesinden düşene dek gülmek yer alan sevimli bir idol.

Kesinlikle hiptonik ve yerçekimine meydan okuyan dansı var (belki de fizik, kanunlarını ona uygulayamayacağı kadar güzel).

Onun insanlara ve hayranlarına olan samimi, gün geçtikçe eksilmeyen bir sevgisi var.

Muhteşem olduğundan bahsetmiş miydim? Onun güzelliği efsanevi. Bratz bebeği dudakları, 90'ların Leonardo DiCaprio saçı... Park Jimin doğmadan önce "Dehşet yakışıklı" ifadesi var mıydı? Hayır, yoktu.

Jimin hakkında sevilecek her şey arasında en sevdiğim şey onun tarzıdır. İnkar edilemez derecede havalı, her zaman sınırları zorlayan ve asla sıkıcı olmayan Jimin modası benim favorim.

Ve Busan Prensi'nin onursal doğum gününü kutlamak için, işte hayatı yaşamaya değer kılan 5 özel Park Jimin modası:

1- Black Swan Korsesi


"Black Swan" videosunu izledikten sonra nasıl hayatta kaldık? BTS için nadir görülen bir sürprizdi ve öncesinde bizi uyarmaları gerekirdi.

Acil durum çantası hazırlamamız, sığınacak bir yer aramamız, işlerimizi düzene sokmamız için bize zaman vermeleri gerekirdi. Ama ne yazık ki hiçbirimiz Jimini korse içinde görmeye hazır değildik.

Müzik videosu, Analatik Psikolojinin gölge teorisine ve aynı adlı 2010 Darren Aronofsky filmi dahil olmak üzere ilgi çekici referanslara dayanan, son derece güzel bir balladın güzel bir görsel ikizidir. Ve tabii ki, harika bir koreografi olmadan bir Bangtan şarkısı olamazdı.

Siyah bir korse içinde zarif ve duygusal bir şekilde çıplak ayakla dans eden Jimin sonsuza dek aklıma kazındı.

2- Ruh Halini Yansıtabilen Gözlükleri


Moda meydan okuması: Jimin'in taşıyamadığı, ona yakışmayan gözlük neredeyse yok. Liste uzun - devasa Harry Potter çerçeveli, sarı renkli pilot, Ray-ban ya da Wire rims model gözlükler - ve hepsi ona çok yakışıyor.

Bir aksesuar olarak gözlüklerin bu adamın ikili kişiliği için bir metafor olduğuna dair bir teori öne süreceğim. Jimin, bir saniyede yumuşak yanaklı, mochi kadar tatlı ve sevimli bir sonraki saniyede ise hayatınızı mahvetmeye hazır bir seksi olabilir.

3- İkonik Ceketini Omuzdan İndirme Hareketi


Ceket: Önemli değil.
Omuz: Nefes almaktan daha önemlidir.

Koreografinin bir yerinde Jimin çıplak tenini ortaya çıkarmak için giydiği her şık ceketi omuzundan indirdirek bizi nefessiz bırakıyor.

Army'nin beklediği bir hamle, o an için kendimizi hazırlıyoruz. Bangtan Tv'deki "Blood, sweat and tears" reaction videosunda Jimin bunun için herhangi bir ön hazırlık ya da planlama olmadığını içtenlikle belirtiyor.

RM, bunun kazara yapılamayacak kadar mükemmel ve seksi olduğunu ve bu hareketi yapmak için çok kapsamlı bir şekilde pratik yapmış olması gerektiğini söylediğinde Jimin, bunu hızlıca reddetti ve kesinlikle kazara olduğunu söyledi.

Jimin, seni güzel yalancı: utangaç olduğuna inanmadığım gibi bu hareketin tesadüfi olduğuna da inanmıyorum. Ama yine de seni seviyorum.

Jimin, seni güzel yalancı: utangaç olduğuna inanmadığım gibi bu hareketin tesadüfi olduğuna da inanmıyorum. Ama yine de seni seviyorum.

4- Çift Küpeler


Jimin'in kendine özgü çift küpeleri benim favorim. Diğer idollerin çoklu küpe görünümü müthiş ama Jimin'in sallanan küpeleri oldukça farklı. Belki de çift küpeleri onun mükemmel yüzünün yadsınamaz simetrisini vurgulamasındandır.

Belki de meleksi görünümünü %400 artırdığı içindir. Her iki durumda da Lauvre'nin Mona Lisa'yı çıkarıp yerine küpe takan Jimin'in potresini koyması için bir imza kampanyası başlatıyorum.

5- Cinsiyetsiz Kıyafetler 


Jimin'in cinsiyet normlarına tamamen aldırış etmemesinden daha iyi bir şey var mı?

Jimin sahnede ve dışında hangi cinsiyetten olduğuna bakmaksızın güzel kıyafetler giyiyor.

Fırfırlı bluzlar, bukleli tüvit Chanel ceketler, dantel boğazlı yakalar, pembe ipek pantolon...Güzelliği etiketleri de dolabını da aşıyor.

Çeviri: Army 💜
Kaynak: InStyle