12 Eylül 2023 Salı

Jimin 1 Eylül Tarihli Canlı Yayını



Jimin son canlı yayınında samimi bir şekilde bizlere kalbini açtı. Kafasını meşgul eden düşüncelerden, aldığı yeni kararlardan bahsetti ve bu süre zarfında neler yaptığını anlattı. Yıllar geçsede Jimin'in sürekli kendinin daha bir versiyonunu gösterme tutkusu asla azalmıyor. Azmi, samimiyeti, üstün çabası ile hepimiz için bir örnek.

🐥: Çok geç geldim değil mi? Üzgünüm. Elime ne oldu diye soruyorsunuz, spor yaparken sıyrıldı sadece. Röportaj yaparken farkında varmadan elimi sürekli kaldırmışım endişelenmiş olmalısınız üzgünüm. Önemli bir şey degil. Gören de kavga ettiğimi sanar, hayır spor yaparken oldu. Sizinle oradan buradan biraz sohbet edebileceğimiz bir durum/ortam yaratabilmek için şirketle tartışıyorduk.

Geçen bu bir ayda sıkı çalışıp duruyordum millet! Ben hiç bir şey yapmadan durabilir miyim sizce? Çalışmadığımda/ boş kaldığımda zorlanan bir tip olan ben. Bugün Dior'un sergisine katıldım ve epey bir gergindim. G
elip beni selamladınız. Çok memnun oldum. Bu bana şeyi hatırlattı. Paris ya da Amerika'ya gittiğim zaman mıydı? Çok fazla hayran kapıda bekliyordu ve onları selamlayamadığım bir an vardı. Bu anın arka planındaki hikayeyi anlatmak istiyorum. Birden aklıma geldi o yüzden bahsetmek istedim. Çok fazla hayran vardı ve içeri girdik menajer hyung ile plan yapmıştık.Çıkarken kapı ta da diye açılacaktı ve ben birdenbire ortaya çıkıp size selam verecektim. Menajer hyung ile o an için çok heyecanlıydık. "Selam verip gidelim" dedik. Kıyafetime çeki düzen verdim ve dışarı çıktığımda kapı açılır açılmaz sizi göreceğimi ve selam verip arabaya bileceğimi düşündüm ama kapı açıldığında kimse yoktu. Yanlış kapıdan çıkmışım. Hahaha neyse geçen sefer böyle bir şey olduğu için bu sefer sizi selamlayarak gitmem gerektiğini düşündüm. Bugün çok eğlendim geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Uzun zaman sonra sizi görebildiğim için mutlu oldum. Sürekli uzun zaman oldu dememem gerek ama doğru uzun zaman oldu.

Görüşmeyeli nasılsınız, ne var yok millet?
Bugünlerde ben neler mi yapıyorum? Çok da bir şey yapmıyorum. Sizi sık sık görmeye gelemememin nedeni, birçok şeyi düşünüyordum. Şu an bunu konuşmalı mıyım bilmiyorum ama kendimi soğukkanlılıkla değerlendirmek istedim. Bu, tamamen kapanıp odaklandığım bir eğitim gibi hissettirdi. Her şeyi en baştan öğreniyormuşum gibi bir eğitimdeydim. Mart ayında solo etkinlikler yaparken birçok şey hissettim. Gerçekçi bir bakış açısıyla gerçekten çok çok eksiklerim var, ve böyle devam edemem/olmaz diye düşündüm. Utanç/mahçup hisetme konusunda çok düşündüm. Ve bu gergin olma veya ruh haliyle ilgili bir şey değildi. Sadece eksiklerim olduğu konusunda haklıydım. Bu eksiklikleri telafi etmek/tamamlamak yerine sıfırdan tekrar yeni bir şey denemek/yapmak istedim. Aslında sıfırdan tekrar başlayıp tekrar yaptığım bir şey daha önce olmadı. Şimdi düşündüğümde hepsi sadece bahanlerdi, tembeldim/tembelikti. Kendime dönerek/zaman ayırarak vakit geçirdim. Şarkı/müzik üretme üzerinde çalışmaya vakit ayırdım. Sıfırdan pratik yapmaya başlayarak işleri yeniden taze/canlı bir şekilde yapma hissini gerçekten yaşadım. Böyle hissedersiniz ya hani neden şimdi doğru düzgün bir şekilde yapıyorum? Neden şimdiye kadar böyle yapmıyordum?
Bu pratiğin kendisi değildi. Aslında bunun farkındayım. Bu şeyleri soğukkanlı/rasyonel bir şekilde anladım. Peki ama şimdi ne yapabilirim. Boşuna didinmiş/yılmış gibi hissedemem, hiç bir şey yapmadan da duramam. Denemek zorundayım... en baştan denemeliyim. Sizlerin önünde kendimden emin bir şekilde performans sergileyebilmek için daha çok değişmek istiyorum. Tek başıma bunu yapabilmem için çok çalışıyorum. Problemleri tek tek ele aldığınızda çok fazla olduğu ortaya çıkıyor. Bu konularda bir adım atmaya ve bunların üstesinden gelmeye/aşmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum. Görünen o ki, bu şeyleri hazırlamak uzun bir zaman alacak. Dolayısıyla, bu değişiklikleri yapmadan önce kalan bu zamanımızda sizinle konuşmak istedim... Sonuç olarak benim de askere gitmem de gerekiyor. Bu süre zarfında sizinle neler yapabileceğimizi, nasıl zaman geçireceğimi düşünüyordum. Bunları yapmak biraz vakit aldı ve dolayısıyla sizi görmeye gelmem uzun sürdü. Bunun için üzgünüm. Her zaman benim için beklediğinizi, her daim bizi desteklediğinizi çok iyi biliyorum. Bunun verdiği mutlulukla sıkı bir şekilde ders alıyorum/eğitim görüyorum. Spor yaptım ve İngilizce derslerine devam ediyordum.
Bu gerçekten kolay değil. Seneye 30'uma gireceğim. Kolay olan bir şey değil. Yeni bir şeye sıfırdan başlamak kolay değil, ama yapmak zorundayım. Deniyorum ve bu yüzden... kolay değil. Ve bunu tekrar hissettim. Dersler konusunda kendimi zorlamazsam yapamıyorum. Insanlar tembeldir. Eve geldiğimde yıkanmak için üşeniyorum. Uzanırken bir bakıyorum saat gece 1 olmuş. Hayatımı böyle yaşıyorum işte. Çoğunlukla dersler (alarak). Birkaç çekim dışında evden ayrılmayalı 2 hafta oldu neredeyse. Sadece yalnız başımayım. Ve bu günlerde... kafamı toparlamak için Han Nehri yakınlarında koşuya çıkıyorum. Ne zaman çıksam RM'i orada oluyor. Gece yarısı koştuğumda sokaklarda tek bir kişi bile olmuyor. Ama hyung'un reklam posteri beni karşılıyor her seferinde. 'Yine karşılaştık' gibi oluyor.

Artık 30'lu yaşları tecrübe edeceğimi için şu gibi düşüncelere sahibim humm ya da hayır neyse bunu başka bir zaman konuşalım. Pek önemli bir şey değil. Sizlerle 30'lu yaşlarımda yine en mutlu anlarımı yaşamak istiyorum/mutlu anılar yaratmak istiyorum. Yeni... Bunlar hakkında düşünüyordum. RM'in bahsettiği gibi 2. bölüme geçtik ya...

Daha çok çalışacağım demiyorum, daha iyi olmak için değişikliğe ihtiyacım olduğunu düşündüm. Bunu başarabileceğime ve kendimi değiştirebileceğime olan güvenim tam. Değişeceğim ve sizlere sadece gülücükler vereceğim.

Lütfen biraz bekleyin. Bu değişim dönemi için zamana ihtiyacım var. BTS'i sırtımda taşımaya/sırtlanmaya (sorumluluk almak anlamında) cüret ettiğim için değişikliğe ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. (Ç/N: Sırtımda taşıma ile BTS ismini taşımayı kastediyor ve cüret kelimesi ile de BTS'in adını taşıdığı için ona layık olmak için değişeceğim demek istiyor.)


💜: Dünyadaki tüm çikolata fabrikalarının neden kapandı biliyor musun?  ~

🐣: Nedenmiş?
🐣: Hala çok satılıyor ama
🐣: Nedir hepsinin kapanma sebebi?
🐣: Neden kapanmış? Şu an yorumlara bakıyorum neden ya söyleyin
🐣: Her neyse şu çikolata fabrikalarının niye kapanmıştı? Yorumlar çok hızlı olduğu için kaçırdım mı? Ne diye kapanmış ya?
🐣: Sebebini ögrenip gideceğim hadi
💜: Çikolata fabrikalarının kapanma sebebi Jimin çok tatlı olduğu için
🐣: 💬
🐣: 🐣: Millet bugün sizi gördüğüme çok memnun oldum...


🐣: Moving filmini izle demişlerdi yoksa gerçekten çok tek başıma olduğum için normalde dizi & film izlemiyorum. Televizyon bile bakmıyorum. Moving'in tüm bölümlerini izledim, eğlenceliydi ve Shadow Detective'i de izledim. Başka ne izlemiştim neyse öyle işte bu ikisini izledim. Keyifliydi. Ben de uçmak istiyorum.


🐣: Her daim sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi diliyorum. Bugününüzü de mutlu bir şekilde bitirerek uyumanızı diliyorum. Hepinizin emeğine sağlık, sıkı çalıştınız. Ben de sizi bugün de yarın da seviyorum.

Jimin Weverse Live







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder