1 Mayıs 2020 Cuma

Jimin Yeni Albüm Çalışmalarında Müzik Proje Yöneticisi Görevini Üstlendiğini Söyledi


Jimin YouTube canlı yayını sırasında müzik proje yöneticisi olduğundan, üyeler ve şirket arasında köprü işlevi gördüğünden bahsetti.

Jimin, bir toplantı yaptıklarını ve üyelerle kaç şarkı söylemek istedikleri, ne tür müzik yapmak istedikleri, bestelemeyi nasıl yapmak istedikleri, hangi üyenin daha çok uyduğu hakkında konuşup şirketle iletişim kurduklarını söyledi. Bu yüzden ortaya çıkan bu fikirleri yazıp mail atmak için şirkete geldiğini söyledi. 

"Yeni albüm üzerinde çalışırken müzik proje yöneticisi görevini seçtim. Müzik proje yöneticisi (PM) oldum. Suga Hyung'un öne sürdüğü bir fikirdi. "bu gibi işler yaparak müzikle daha içli dışlı olabilirsen güzel olur." diye fikrini belirtmişti. Fikri için ona minnetarım." 

"Benim yaptığım bu iş çok da özel bir şey değil. Üyelerin fikirlerini düzenlemek, önemli noktası bu organize etmek ve şirketten gelen geri dönüşü üyelere bildirmek...Yani fikirleri bir araya getirerek güzelce derlemek, şimdiye kadar benim görevimdi. İlerde başka hangi görevler alacağımı bilemiyorum fakat elimden gelenin en iyisini yapacağım."

"Düzenleme işi düşündüğümden daha eğlenceliymiş. Can sıkıcı bir iş değil ve üyelerin fikirlerini bir araya getirip düzenlemek, iletmek gurur verici. Şuan yaptığımın gibi. Şirkettekilerin bu fikirleri görüp "ahh demek bunları konuştular" deyip kesin bir fikir sahibi olmalarını görmek güzel bir şey."


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder