25 Mayıs 2020 Pazartesi

BTS'ten Jimin'in 'Break the Silence' Belgesel Serisindeki Kendini Sevmeyi Öğrenmekle İlgili Sözlerinden Dolayı Hayranları Ona Dünyayı Vermeye Hazır


BTS’in belgesel serisi "Break the Silence"in 'The Opposite Side' başlıklı beşinci bölümünde ARMY, BTS üyelerinin işlerini sahnede nasıl yürüttükleri ve kariyerleri hakkında ne düşündükleri ile igili konuları daha ayrıntılı ögrenme fırsatı elde etti. Jimin, BTS’in 'Love Yourself: Speak Yourself' turunun Brezilya durağının ardından nasıl hissettiğini ayrıntılı olarak anlattı ve kendini sevmeyi öğrenme hakkında ilham verici bir konuşma yaptı. 

Jimin Brezilya Konseri Sırasında Hastaydı

Grubun 25 Mayıs 2019'daki Brezilya konseri sırasında Jimin inanılmaz derecede boğaz ağrısı çekiyordu. Fakat Jimin hasta olsa da elinden geleni yaptı ve 'Break the Silence', Jimin'in sahne arkasında ne kadar acı çektiğini belgeledi. Belgeselde Jimin, hayranlara durumu olduğu gibi kabul etmek için elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.

"İyi iş çıkaramadığım bir gerçekti. Çaresizlik, pişmanlık veya kendime yüklenmenin üstesinden geldiğimi düşünmüyorum sadece durumu kabullendim. Ve bu durum performansımı etkilediği için bir çok kişi endişelenmişti. Bu yüzden bir an önce zaman geçse de onlara daha harika performanslar göstersem diye düşündüğüm için içimden hep  'lütfen sadece biraz bekleyin daha iyisini yapacağım' diye geçirdim. 

"Size mutlaka söylemek istediğim bir şey var. Düne kadar kendimi iyi hissetmiyordum, biraz hastaydım. Fakat bu sorun değildi, kendime "elimden geleni yapabildiğim sürece sorun olmaz" dedim. Dün ağlamamın nedeni bizimle birlikte şarkıya eşlik etmenizdi, bu kalbime işleyen mükemmel bir hediyeydi. Bana yaşattığınız bu duyguyu ve bütün her şeyi asla unutmayacağım." 

- JIMIN Brezilya Konseri 2. Gün 2019 Kapanış Konuşması 

Jimin Kendini Sevmeyi Öğrendiğinden Bahsetti

BTS’in 'Love Yourself: Speak Yourself' turu 'Love Yourself ' döneminin devamı ve 'Map of the Soul' döneminin başlangıcı.

'Love Yourself' dönemi kendini sevme konusuna odaklanarak sevginin farklı türleri üzerinde durdu. Bu dönemle BTS, dünyanın dört bir yanındaki hayranları kendilerini sevmeye teşvik etti.

Break the Silence'ın beşinci bölümünde Jimin, hayranlarına kendini sevmeyi nasıl öğrendiğini anlattı.

"Bu süreçte farkına vardığım birçok şey oldu. Kendimize çok fazla soru sorarak, kim olduğumuzla ilgili daha çok şey öğrenmek bence kendimizi sevmeyi öğrenmenin temeli ve başlangıcı. Kendime birçok soru sordum. Ne yaparsam daha mutlu olurum konusunda çok düşündüm ve bunu yapmam hayata daha olumlu bakmamı sağladı."


Hayranlar Jimin’in İntrospektif Bakış Açısından Etkilendi

ARMY'lerin, Jimin'i sevmek için birçok nedeni var ve yaptığı her şeyden sonra hayranlar onun takdir edecek yeni şeyler buluyor gibi görünüyor. Kendini sevmeyi öğrenmeyle ilgili içgözlemsel sözlerinden sonra, hayranlar Jimin'i öncekinden çok daha fazla sevmeye başladı.

Bir hayran:

“Jimin 'Kendini sevmek de kendini tanımakla ilgilidir' dediğinde bunu hissettim. Herkese bunu söylüyorum. Kendinizle konuşun, kendinizi tanıyın ve kendinizi takdir edin çünkü kendinizi sevmek sadece sözle "kendimi seviyorum" demek değildir. Kendini sevmek sadece “iyi yönlerimizi” sevmek değildir, kendini sevmek kendini kabul etmekle ilgilidir. Kötü ve iyi taraflarını. Zamana ve sabra ihtiyacınız var. Güvene sahip olmak, kendinizi zaten sevdiğiniz anlamına gelmez. Ayrıca bu sadece kendini sevmenin bir parçası olabilir. Biriyle konuşmaya ihtiyacın varsa dinleyeceğim ve muhtemelen tavsiye vereceğim! <3 Yargılamayacağım, söz veriyorum."

Jiminie seni sevmek için o kadar çok sebep var ki...sanatçım olduğun için teşekkürler. Seni çok seviyorum. 💓





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder