15 Mart 2022 Salı

BTS Jimin Kore Dizisi İçin İlk OST Şarkısını Seslendirecek


Jimin'in, yakında izleyiciyle buluşacak olan tvN draması “Our Blues”un OST'sini seslendireceği dizinin müzik şirketi tarafından doğrulandı.

Dizi müziğinden sorumlu yapım şirketi Yamyam Entertainment'ın 15 Mart'ta yaptığı açıklamaya göre Jimin, tvN draması "Our Blues"un kadrosuna OST şarkıcısı olarak katılacak.

"Dünya standartlarında grup BTS'ten Jimin'in şarkıcı kodromuza katılımı ile dizinin hikayesini en iyi şekilde yansıtan, harika bir OST yayınlanmayı planlıyoruz."

"Our Blues” dizisinin konusu Jeju Adası'nda geçiyor ve çeşitli karakterlerin acı tatlı hayat hikayelerini anlatan geniş kapsamlı bir drama. Dizinin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Lee Byung Hun, Shin Min Ah, Han Ji Min, Kim Woo Bin, Cha Seung Won, Lee Jung Eun, Kim Hye Ja, Go Doo Shim, Uhm Jung Hwa ve daha fazlası yer alıyor. Dizinin senaryosu, "That Winter, The Wind Blows", "It's Okay, That's Love", "Dear My Friends" ve "Live" gibi dizileriyle bilinen, eleştirmenlerce beğenilen bir senarist olan Noh Hee Kyung tarafından kaleme alındı ve diziyi senarist Noh ile uzun süredir birlikte çalışan Kim Kyu-tae yönetecek.


"Our Blues” 9 Nisan'da yayınlanmaya başlayacak. 20 bölümden oluşan dizinin bölümleri Cumartesi ve Pazar günleri tvN kanalında Kore saatiyle 9:10'da yayınlanacak. Bölümler daha sonra Netflix'te de gösterilecek.

Grupta şu ana kadar bireysel aktivitesi olmayan tek üye olan Jimin'in ilk OST'sinin haberi çok büyük yankı uyandırdı. Jimin'in solo şarkısını uzun zamandır bekleyen hayranlar "JIMIN OST" ahatar kelimesini dünya gündemlerinde 1 numaraya taşıdı. Aynı şekilde ilgili etiket ve anahtar kelimeler Kore gündemini de işgal etti.


Heyecanla bekliyoruz 😍💜